Lazar Laszlo pe “picior de plecare”

0
Posted June 26, 2013 by Lucian Popa in Baschet
Ciao restaurant - pizzerie

005

de Lucian Popa

Prezent la reunirea lotului naţional de baschet masculin la Oradea, Lazar Laszlo pivotul echipei CSM Oradea pare că va părăsi echipa locală. Cel mai vechi jucător din actualul lot, Lazar Laszlo a decis că e cazul să plece din Oradea pentru a juca mai mut şi pentru a-şi demonstra valoarea. El a făcut parte din lotul echipei bihorene de la înfinţarea secţiei şi atunci când echipa a avut greutăţi financiare şi a jucat alături de juniori.
„Cred că a venit timpul ca eu să plec la altă echipă. Am jucat foarte puţin în ultimele două sezoane la CSM Oradea şi eu personal îmi doresc să plec. Am trei oferte din ţara şi una din străinătate şi în câteva zile mă voi decide. Scopul meu principal este să joc” avea să spună exclusiv pentru www.arenabihoreana.ro Lazar Laszlo.
Pivotul orădean convocat cu regularitate la lotul naţional al României a recunoscut că după achiziţiile făcute de CSM Oradea va fi foarte dificil ca el să mai joace iar decizia de a pleca a luat-o singur. El a mai adăugat că partea materială este trecută în plan secund cel mai important pentru el fiind „dorinţa de a fi pe teren”.
Astfel în câteva zile Lazar Laszlo va semna cu o altă echipă din ţară cel mai probabil SCM Craiova acolo unde Anderko Mandic antrenorul formaţiei îl doreşte în echipă.
Până atunci însă el se pregăteşte la Oradea alături de ceilalţi componenţa ai lotului naţional de seniori.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)