Luni dimineaţa, CS Oşorhei sună „adunarea” la baza proprie

0
Posted June 30, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

001

de Lucian Popa

Cea mai grăbită echipă de fotbal care a decis să-şi reia pregătirile în judeţul Bihor este CS Oşorhei. Bihorenii se vor reuni luni dimineaţa începând cu ora 10,00 la baza proprie sub aceeaşi conducere tehnică şi anume Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş.
După spusele preşedintelui Alex Krenek, echipa va avea un obiectiv mai îndrăzneţ poate chiar promovarea în condiţiile în care în primul sezon al Ligii a III-a a reuşit să se claseze la finalul campionatului pe locul al treilea, la un punct de locul secund.
„Vom avea o discuţie cu Ioan Pop şi Ionuţ Gligor primarul şi respectiv viceprimarul comunei Oşorhei şi vom stabili un obiectiv clar. Eu personal cred î potenţialul acestei echipe şi sunt convins că acesta poate promova. Atenţie însă că se va schimba sistemul de desfăşurare al campionatului, vor fi patru serii a câte 18 echipe” declara Alex Krenek.
Încă din această perioadă echipa va face unele schimbări majore la nivelul lotului de jucători, întinerirea echipei fiind unul dintre motive. Astfel pe lista celor care vor pleca se află Lupaşcu, Blănaru, Fitero şi încă doi jucători, urmând a fi aduşi minimum cinci jucători. Binenţeles că fotbalişti de valoare din Bihor şi nu numai dar şi jucători care au evoluat în Liga a II-a sau a III-a.
Un subiect mai sensibil a fost colaborarea cu FC Bihor. Alex Krenek a fost foarte radical şi totodată respectuos: „Noi ne dorim o colaborare cu FC Bihor în condiţii avantajoasă pentru cele două părţi. Putem face şi un schimb de jucători sau poate chiar să-i cedăm pe unii. Dar noi nu mai dorim coproprietate sau să avem jucători care nu ne aparţin în totalitate. Dacă vor fi bihoreni cu atât mai bine” încheia acesta.
Echipa se va pregăti pe plan local, pe terenul din Oşorhei pentru ca în zilele viitoare Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş să fie prezenţi la un trial de jucători din care să selecteze unele posturi considerate deficitare.
Echipa va pleca într-un cantonament montan ori la Braşov ori la Stâna de Vale, iar după aceea vor disputa o serie de partide amicale cu adversari din zonă şi nu numai.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)