Marian Pană ca şi demis de la FC Bihor

0
Posted June 10, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

pana

de Lucian Popa
În cursul după-amiezi de luni în cadrul unei emisiunii radio Dialoguri sportive, Şerban Morcan preşedintele clubului FC Bihor în calitate de invitat avea să prelungească incertitudinea în ceea ce priveşte stabilitatea clubului din Iosif Vulcan. Orădenii încă nu ştiu car le va fi situaţia în viitor în condiţiile în care totul depinde de parteneriatul dintre Primăria şi Consiliul Local Oradea alături de Consiliului Judeţean Bihor într-o parte şi grupul de firme Liberty în cealaltă parte. Se pare că după doi ani în care cele două entităţi au colaborat nu se va mai semna un nou contract.
„Totul depinde de parteneriatul cu Liberty. Nu putem lua nici o decizie până nu se semnează sau nu un nou parteneriat. Deocamdată FC Bihor are echipă în Liga a II-a iar Liberty în Liga a IV-a” declara Şerban Morcan.
Contactat telefonic Marian Pană (foto) antrenorul principal al echipei roş-albastre a vorbit la trecut când era vorba de FC Bihor şi de contractul cu clubul din municipiul de pe Crişul Repede. Antrenorul a lăudat oamenii cu care a lucrat la club şi mai în glumă mai în serios îşi dorea un nou contract cu FC Bihor pentru a încerca un nou obiectiv.
„Mi-ar plăcea să continui la FC Bihor dar asta nu depinde de mine. Consider că am fost lipsiţi la unele partide de şansă chiar şi la partida cu Luceafărul car a fost decisivă. Când echipa a văzut că nu mai au şansă la promovare, nici jucătorii nu au mai putut fi motivaţi pentru a juca numai la victorie. Îmi pare rău că nu am reuşit mai mult” declara Marian Pană.
Într-o altă ordine de idei informaţia precum că UTA Arad prin vocea patronului Adrian Marţian îşi doreşte trei jucători de la FC Bihor şi anume Florean, Markus şi Vasilache, Morcan avea să spună: „Cei trei jucători aparţin celor de la Liberty şi doar ei pot să vă de-a informaţii c privire la viitorul acestor jucători”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)