Naţionala de baschet masculin cantonată la Oradea

0
Posted June 6, 2013 by Lucian Popa in Baschet

romania

de Lucian Popa
Tricolorii vor disputa un amical cu Ungaria în Arena „Antonio Alexe”

După rima reprezentativă de polo, handbal masculin sau handbal feminin o altă naţională va veni la Oradea. Echipa de baschet masculin a României antrenată de Marcel Ţenter şi-a stabilit „cartierul general” la Oradea
Tricolorii se vor reuni pe 25 iunie la Oradea, urmând să dispute o dublă cu caracter de verificare cu Ungaria şi un turneu în Portugalia.
România va evolua în prima fază a preliminariilor pentru EuroBasket 2015, în Grupa A, alături de Bulgaria şi Islanda. Meciurile de pe teren propriu se vor juca la Constanţa.
Din lotul echipei fac parte jucătorii: Adrian Tudor, Mihai Paul, Alex Pop, Daniel Popescu, Andrei Mandache. Levente Szijarto, Dan Grunfeld, Vlad Moldoveanu, Adrian Guţoaia, Andrei Căpuşan, Vlad Popovici, Brice Kabengele, Mihai Silvăşan, Cătălin Burlacu, Titus Nicoară, Leonard Filip, Cătălin Baciu, Ionuţ Drăguşin, Bogdan Ţibîrnă, Alexandru Olah, Laszlo Lazăr. Aşadar trei jucători legitimaţi la CSM Oradea şi anume Lazar Laszlo, Bogdan Ţibîrnă şi Tituc Nicoară.
Baschetbaliştii noştri cel mai probabil vor juca în perioada 9-11 iulie în Ungaria cu prima reprezentativă din ţara vecină pentru ca în perioada 13-15 iulie să joace la Oradea partida retur.
De asemenea în perioada 21-31 iulie naţionala va susţine mai multe partide amicale în cadrul unui turneu de pregătire în Portugalia.
Partidele oficiale se vor desfăşura după cum urmeaă:
1 august: România – Bulgaria, 7 august: Islanda – România, 10 august: Bulgaria – România, 16 august: România – Islanda.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)