Primele rezultate notabile ale secţiei de tenis de la LPS

1
Posted June 27, 2013 by Lucian Popa in Tenis

teo cu copii

de Lucian Popa

La finele saptamanii trecute, la Clubul Sporti “Vointa” din Oradea s-au desfasurat 2 turnee de tenis, Trofeul Damaco şi respectiv ”Cupa de vara”.
Trofeul Damaco, a fost un concurs de categoria a II-a organizat sub egida Federatiei Române de Tenis în partereriat cu Primăria Municipiului Oradea şi CS Voinţa.
Desi are doar 8 ani, SMEU – MARE YASMINE, eleva in clasa a II-a la LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ”BIHORUL” ORADEA, a participat la categoria de varsta 12 ani si a pierdut finala mica in fata oradencei JULA DARIA (10 ani), cu scorul de 6-2, 6-3.
La ”Cupa de vara”, un turneu de tenis organizat pentru copiii care se pregatesc sa intre in clasamentul national, Bot Sebastian, elev in clasa a IV-a la LICEUL CU PROGRAM SPORTIV ”BIHORUL” ORADEA, a castigat categoria de varsta 12 ani băieţi, invingandu-l in finala pe oradeanul Saray Andrei in decisiv, cu scorul de 0-4, 4-2, 7-4 (s-au jucat seturi scurte pana la 4, iar setul decisiv s-a jucat la tie-brek).
Ambii sportivi sunt antrenati de profesoara Moga Teodora (foto alături de performeri) si sunt legitimati la LPS CSS”BIHORUL” ORADEA.
Sunt primele rezultate interesante a unei secţii tinere la LPS “Bihorul” Oradea acolo unde Dan Matei directorul instituţiei a promis că va amenaja cel puţin un teren de zgură în acest an pentru ca anul următor să fie amenajat şi cel de-al doilea ambele cu suprafaţa de zgură. Pe viitor tinerii tenismeni legitimaţi la LPS “Bihorul” îşi propun cât mai multe realizări pe plan naţional dar şi promovarea în loturile naţionale.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    Smeu-Mare Constantin

    Smeu-Mare Constantin-Bebe : (tatal sportivei Smeu-Mare Yasmine)speram ca domnul director de la LPS Bihorul sa vada si sa aprecieze munca acestei doamne antrenor Moga Teodora care acum se vad rezultatele ei si eforturile unor parinti de a sustine financiar acesti copii cu rezultate,deoarece in 2 ani de zile de cand au facut sectia de tenis in liceu eu sustin financiar ca fetita mea sa mearga la competitii,echipament,etc

Adauga un comentariu


(obligatoriu)