Salutare cititorule!

0
Posted June 4, 2013 by Lucian Popa in Nevoia de exprimare
Ciao restaurant - pizzerie

vlad

Vlad Sturz
comentator Digisport
0770-059.106

Am acceptat propunerea lui Luci, pentru ca am fost al o mie-lea (chiar nu ştiu cum se scrie) fan pe facebook de a-mi posta opinia în fiecare început de săptămână.
Am un blog, dar pe care l-am neglijat, aşa ca voi încerca aici să fiu mai fidel. Iar pentru o primă postare am ales să vorbim despre fotbal. Despre FC Bihor. Despre un scor interesant. 2-3.
De ce e interensant? Unii ar spune: De ce nu?
Să o luăm metodic.
Totul a început cu eliminarea din Cupa României în faţa celor de la Olimpia Satu Mare cu 3-2 dupa prelungiri. Nu-i bai, rămâne campionatul, ne putem concentra mai bine îşi spuneau suporterii.
Primul derby al sezonului, FC Bihor merge la revelaţia Corona Braşov. Se termina 3-2 pentru gazde. Ghiţ, antrenorul de atunci mai prinde doar încă un meci pe bancă.
Ultima etapă din tur. Speranţe încă erau. Cu o victorie, rămâneau doar 6 puncte faţă de locul 2. Orădenii veneau după un 1-1 la Arad şi întâlneau Poli. Pe atunci antrenaţi de Claudiu Niculescu, roş-albaştrii au avut 2-1 şi au pierdut 2-3, iar distanţa faţă de ultimul loc promovabil creştea la 12 lungimi.
În iarnă, s-au schimbat jucători, antrenori, dar nu şi năravul.
Derbiul judeţului cu Luceafărul pe stadionul din Sânmartin. Din nou, FC Bihor conduce cu 2-1 şi pierde cu 2-3, ar şansele la promovare se apropiau vertiginos de ZERO.
Iar cireaşa de pe tort vine la ultimul meci de “acasă” cu rivala UTA.Orădenii luptau pentru locul 4, care cu scandalul licenţelor îi puteau duce în prima ligă, iar scenariul e identic, de la 2-1 la 2-3. Cu menţiunea că la ultimele 2 meciuri pe bancă a stat Pană.
Falub spunea ca FC Bihor la ce atac are, ar trebui să se lupte la promovare. Continui eu, dar la ce apărare…
Sunt doar câteva date statistice, care însă ar trebui să ne dea de gândit.
Aşa vrem să atacăm încă, al câtelea, un sezon de ligă a doua?


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)