Stelian Babici, noua achiziție a CSM-ului

0
Posted June 25, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

babici

de Lucian Popa

După investiţiile majore la baschet şi polo, CSM Oradea încearcă cu o nouă secţie să facă pefromanţă. Este vorba de cea de handbal în care Sebi Tudor antrenorul echipei este „vocea” cu ajutorul căruia sunt cunoscute noutăţile echipei.
Astfel începând de marţi, clubul orădean are un nou jucător în persoana lui Stelian Babici (foto), cel care a mai jucat în trecut pentru echipele HC Minaur Baia Mare, Extrem Baia Mare şi Potaisa Turda.
În vârstă de 24 de ani Babici este un inter stânga de care echipa avea nevoie şi de la care se aşteaptă să confirme încrederea acordată.
Din păcate veştile nu continuă să fie tocmai pozitive secţia va avea un buget cu aproximativ 22 de procente mai puţin, din punct de vedere financiar datorită faptului că s-a redus bugetul de salarii.
„Suntem în discuţii cu încă trei jucători şi aş dori foarte mult să-i aducem la echipă. Pentru noi reducerea bugetului nu este un lucru tocmai normal dar trebuie să construim o echipă puternică” avea să spună Sebi Tudor.
Gruparea bihoreană îşi va relua pregătirile în data de 15 iulie la Arena „Antonio Alexe” pentru ca în 22 iulie – 29 lotul echipei alături de antrenor şi staff va urca la Stâna de Vale.
Imediat după revenirea de la Stâna de Vale bihorenii vor disputa un meci amical pentru ca după aceea să fie prezenţi la trei turnee. Unul în Oradea organizat
de CSM, unul în Olanda unde sunt invitaţi pe cheltuiala unui club prieten să fie prezenţi şi unul în care nu s-au stabilit adversarii.
Din lotul de anul trecut nu mai fac parte jucătorii Scripnic Eduard, Cristian Papuc şi Radu David cărora nu li s-a mai prelungit înţelegerile.
O dată cu reducerea bugetului şi obiectivul s-a schimbat astfel în sezonul 2013-2013 al Diviziei A, Seria vest CS Oradea va avea ca obiectiv principal locurile 1-3.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)