Steliştii cedează în partida secundă din Austria

0
Posted June 25, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

atac

de Lucian Popa
Steaua Bucureşti – Videoton 0-1 (0-0)

În cursul serii de marţi formaţia de fotbal Steaua Bucureşti campioana României ediţia 2012-2013 a Ligii I-a a disputat a doua partidă amicală din cantonamentul din Austria. Adversară i-a fost gruparea maghiară Videoton, una dintre formaţiile de tradiţie din ţara vecină cu mulţi jucători tineri în lor.
Românii au început mai bine partida reuşind prin Adrian Popa să aibă prima acţiune ofensivă. Tot ai noştri s-au menţinut în atac dar Nikolici a ratat lovitura de cap. maghiarii au replicat şi ei dar de la mare distanţă. În continuare Latovlevici şi Tănase încearcă pe flancuri să-şi surprindă adversarii dar nu nimeresc ţinta.
În partea a doua maghiarii reuşesc deschiderea scorului prin Caneira în urma unei faze colective de atac.
Roş-albaştri se aruncă în atac dar nu găsesc drumul spre gol. Lipsa unor atacanţi de valoare se vede automat în momentul în care echipa nu poate să aibă o posesie prelungită în terenul advers. Mihai Costea şi Stanciu nu se sincronizează, Răduţ şi Filip încă nu s-au readaptat iar în centrul defensivei apar probleme majore. Din păcate pentru ei şteliştii nu arată ca şi o echipă în această perioadă de pregătire.
Steaua: Tătăruşanu – Rîpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Popa, Iancu, Tănase – Nikolici. Au mai intrat: Niţă – Bratu, Filip, Costea, Prepeliţă, Pîrvulescu, Stanciu, Răduţ
Laurenţiu Reghecampf.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)