Suzana Onaca pregătește Campionatul European la Oradea

0
Posted June 27, 2013 by Lucian Popa in Baschet

002

de Lucian Popa

De câteva zile lotul naţional de baschet feminin Under 16 se pregăteşte la Oradea sub atenta îndrumare a antrenoarei locale Suzana Onaca.
Suzi a obţinut în cei zece ani de activitate o multitudine de titluri cu echipa de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Oradea dar şi două medalii de aur, anul trecut la categoria Under 15 şi în acest an la categoria Under 16.
După ce Oradea a fost o gazdă extrem de primitoare pentru turneul final al acestei categorii de vârstă atât la fete cât şi la băieţi în cele din urmă şi lotul naţional a poposit în municipiul de pe Crişul Repede.
Suzana Onaca are la dispoziţie un lot de jucătoare din care fac parte şi patru orădence şi anume Timea Peter, Maria Ciordaş, Adelina Şerb şi Diana Moldoveanu toate legitimate la CN „Mihai Eminescu”.
În perioada 1-11 august lotul României va participa la Campionatul European de baschet Under 16 din Portugalia, grupa a doua valorică.
Până atunci însă româncele vor disputa mai multe jocuri amicale cu naţionala similară a Ungariei dar şi cu ceva adversari din Serbia sau Muntenegru.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)