Titus Nicoară prezentat oficial de CSM Oradea

0
Posted June 6, 2013 by Lucian Popa in Baschet

prezentare nicoara

de Lucian Popa
Publicul din Oradea este unul minunat

În cursul după-amiezii de joi sala mică a Primăriei Oradea a găzduit o cadrul unei conferinţe de presă, la care au fost prezenţi Florin Birta director al CSM Oradea, Şerban Sere managerul secţiei de baschet masculin a CSM Oradea şi Titus Nicoară (foto) noua achiziţie a clubului.
După cum se ştie Titus Nicoară este noul jucător al CSM Oradea în vârstă de 25 de ani, orădean de origine cel care a mai jucat întrecut pentru clubul bihorean.
După câteva cuvinte introductive Şerban Sere a ţinut să facă unele precizări în ceea ce priveşte jucătorul nou veni.
„În primul rând a contat valoarea lui ca jucător şi mai ales că este orădean. Cred că din punctul acesta de vedere adaptarea lui nu va fi nici o problemă. Este un jucător pe care ni l-am dorit în ceea ce priveşte viitorul şi în special că vom evolua în Cupele Europene. Ne-am înţeles în ceea ce priveşte doleanţele acestuia şi a semnat cu CSM Oradea un contract valabil pentru o perioadă de un an de zile. Noi vom juca în EuroChallenge dar să nu uităm că avem de disputat un tur preliminar” declara Şerban Sere.
La rândul său, Titus Nicoară completa: „Mă bucur că am ajuns în cele din urmă la Oradea deşi am mai fost dorit la club, dar am fost mereu sub contract. Acum a venit momentul să joc din nou pentru CSM Oradea, pentru că atunci când eram junior am jucat puţin. Valoarea echipei plus faptul că s-a făcut performanţă la Oradea în ultimii ani a făcut ca eu să-mi doresc să revin. Mi-am dat acceptul pentru că mereu am fost primit bine la Oradea ca jucător deşi eram adversar. Era un sentiment ciudat să joc împotriva echipei din oraşul meu unde am mulţi prieteni, familia şi cunoscuţi. Sunt mulţumit financiar ne-a înţeles în doar 30 de minute şi sper să facem o treabă cât mai bună”.
Cum în acest an CSM Oradea va juca în Cupele Europene, şi Titus Nicoară a jucat deja cu Gaz Metan Mediaş părerea jucătorului a fost că unele echipele sunt peste cele din România dar unele sunt de acelaşi nivel.
„Ne dorim să facem performanţă în continuare, cine ştie poate să jucăm o finală. Mai vreau să sun că publicul din Oradea este minunat şi cred că în sezonul recent încheiat a fost cel mai frumos din ţară. La Cluj-Napoca a mai fost un astfel de public când au câştigat ei” a completat Titus Nicoară.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)