Zarko Comagic încă un sezon la CSM Oradea

0
Posted June 21, 2013 by Lucian Popa in Baschet

zarko

de Lucian Popa
Adus în plin sezon competiţional, sârbul Zarko Comagic(foto) fiind ultima achiziţie a sezonului 2012-2013 al Ligii Naţionale de baschet masculin, acesta a confirmat aşteptările. Astfel conducerea CSM Oradea a decis să-i prelungească înţelegerea în aceleaşi condiţii cu jucătorul care a reuşit să se impună pe teren.
Fără doar şi poate că „mişcarea” cu aducerea sârbului a fost una deosebit de inteligentă care a creat un plus la capitolul concurenţă şi binenţeles că acesta a fost benefică. De câte ori s-a apelat la serviciile lui acesta a intrat pe teren şi a încercat să-şi facă treaba cât mai bine. Au fost momente în care Zarko a jucat şi ca titular dar cel mai bine s-a adaptat atunci când a intrat din postura de rezervă.
Aşadar CSM Oradea se va despărţi de Nemanja Maric, Silviu Lupusavei, Sasha Topcov, Milos Pesic, Ivan Stefanovic şi cel mai probabil Lazar Laszlo. Acesta din urmă a fost cel mai vechi jucător al formaţiei CSM Oradea evoluând de când echipa a fost înfiinţată în urmă cu opt ani. Au venit Titus Nicoară, Sean Denison, Daniel Tudosă şi Vujadin Subotic. Vor rămâne Rareş Paşca, Daniel Dillon, Zarko Comagic, Wiliams Franklin, Bogdan Ţibîrnă, Horia Hora şi Andrei Ciordaş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)