CS Oşorhei cu gânduri pozitive la reunirea lotului

0
Posted July 1, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

011

de Lucian Popa

În cursul dimineţii de luni Primăria Oşorhei a găzduit o conferinţă de presă cu ocazia reunirii lotului echipei CS Oşorhei, grupare participantă în Liga a III-a. Au fost prezenţi Ioan Pop şi Ionuţ Gligor primar şi respectiv viceprimar al comunei Oşorhei, Alex Krenek şi Cosmin Bodea (foto) preşedinte şi respectiv antrenorul principal al echipei bihorene.
În prima parte s-a făcut o analiză a ediţiei trecute de campionat care a fost mulţumitoare pentru toţi în condiţiile în care echipa era în primul an în acest eşalon. Dar s-a vorbit mult de viitor în special de planurile echipei care se doresc a fi unele ambiţioase.
Primul care a luat cuvântul a fost Alex Krenek care a „intrat” direct în subiect. Astfel echipa se va despărţi de o serie de jucători cum ar fi Blănaru, Lupaşcu, Highed, Dobrescu, Fitero sau Ştefănuţ n timp ce situaţia lui Galea şi Moise încă nu este rezolvată, cei doi aparţinând echipei Liberty Oradea.
Aşa cum anticipa doar site-ul nostru www.arenabihoreana.ro vor veni cel puţin cinci jucători dintre care doi cu profil ofensiv, un fundaş lateral şi un mijlocaş. Deocamdată nu au fost vehiculate nici un fel de numai dar deja se cam ştiu fiind jucători care au evoluat şi în Liga a I-a. În cele din urmă preşedintele a recunoscut că pentru el acest sezon este o nouă provocare şi că obiectiviul lui personal este promovarea. „Mereu mi-am dorit să fac performanţă şi sper să reuşesc şi aici” declara Alex Krenek.
Ioan Pop primarul comunei Oşorhei a fost mult mai exact. „Pentru CS Oşorhei clasarea în prima ediţie a Ligii a III-a pe locul al treilea este o performanţă. Am făcut o imagine bună comunei noastre şi sunt mulţumit de rezultatele obţinute. Ne aflăm în faţa unei noi campanii în care e dorim să ne îmbunătăţim situaţia din clasament şi să face o figură frumoasă. Am încredere în echipa cu care lucrăm la Oşorhei şi putem face lucruri frumoase împreună”.

015

La rândul său Ionuţ Pop l-a completat: „Pentru sezonul viitor obiectivul nostru este locurile 1-3. dar dacă vom promova vom fi foarte fericiţi. Pute susţine o echipă în eşalonul al doilea şi chiar ar fi ceva inedit pentru comuna Oşorhei. Eu cred că se poate face performanţă în această formulă de echipă şi cel mai important e să promovăm jucători de la echipa secundă”.
La primul antrenament sub comanda lui Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş au fost prezenţi: Ghilea, Hava, Danciu – portari, Şerban Pop, Pintea, Lupuţ, Magda, Andor, Morar, Todea, Ember, Avram, Ban, Nistor, Tătar, Seleşan (de la echipa a doua) şi Ardelean (revenit după ce a fost împrumutat).
Miercuri sau joi echipa va efectua vizita medicală pentru ca în perioada 8-19 iulie echipa să fie prezentă în Poiana Braşov pentru un stagiu de pregătire centralizată cu cel puţin două jocuri amicale.
În data de 20 iulie CS Oşorhei va disputa o partidă amicală cu un adversar de calibru cu ocazie Zilelor comunei Oşorhei.
De asemenea până la prima partidă oficială din Cupa României, gruparea din Oşorhei va mai disputa câteva jocuri amicale.
De menţionat faptul că din sezonul 2013-2014 al Ligii a III-a sistemul de desfăşurare al competiţiei se va schimba urmând a fi organizate patru serii a câte 18 echipe fiecare, cu 34 de etape.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)