CSM Oradea la primul antrenament oficial pentru noul sezon

0
Posted July 17, 2013 by Lucian Popa in Handbal

005

de Lucian Popa

Miercuri după-amiaza Arena „Antonio Alexe” din Oradea a fost gazde reunirii lotului secţiei de handbal masculin a CSM Oradea. Sebastian Tudor (foto) antrenorul echipei a avut la dispoziţie un lot format din 15 jucători, dintre care trei portari. Nicuşor Vaşadi directorul sportiv al grupării din municipiul de pe Crişul Repede a fost şi el prezent pentru a-i încuraja la reunire.
La primul antrenament de reacomodare cu efortul au răspuns „prezent” jucătorii Gale, Bistrean, Ţirban – portari, Avram, Nemenco, Iştoc, Caciuc, Babici, Macovei, Radu, Drăgan, Alexandru Farcaş, Răzvan Farcaş, Şerban, Silaghi.
Faţă de sezonul trecut au plecat jucătorii Papuc, Scripnic, Radu David şi Tcaciuc, venind în schimb Babici, Nemenco şi Caciuc iar Bistrean a revenit şi Ţirban a fost promovat de la juniori.
Jucătorii au „încins” o miuţă în care buna dispoziţie a fost la ea acasă.
Joi handbaliştii bihoreni vor efectua vizita medicală pentru ca în perioada 22-29 iulie să efectueze un stagiu de pregătire centralizată la Stâna de Vale. Aici vor efectua zilnic câte două antrenamente pe zi. Din data de 31 iulie vor reintra în sală pentru ca în perioada 9-10 iulie la Oradea să întâlnească în dublă manşă echipa Steaua Bucureşti.

008

„În proporţie de 90 % lotul de jucători este complet, dar e posibil să mai aducem unul sau chiar doi jucători. Avem bugetul redus cu 20 % faţă de sezonul trecut al Diviziei A, Seria vest iar financiar ne afectează acest lucru. Obiectivul echipei este clasarea pe un loc pe podium iar dacă la finele turului suntem pe prima poziţie avem şanse la promovare” declara Sebastian Tudor.
Din păcate handbalul este cea mai văduvită secţie a CSM-ului ori de câte ori se găseşte posibilitatea de a construi o echipă se face reduceri bugetare. Nu ne rămâne decât să sperăm că în viitor echipa bihoreană va promova din nou în Liga Naţională unde îi este locul iar lotul de jucători nu va suferi modificări din şase în şase luni.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)