Cupa Rocosoft la tenis de masă va avea loc sâmbătă

0
Posted July 23, 2013 by Lucian Popa in Altele sporturi

ping

de Lucian Popa

La finele acestei săptămâni sala de tenis de masă King pong din municipiul Oradea, de pe Strada Vaida Voievod numărul 18, va organiza ediţia inaugurală a Cupei Rocosoft la tenis de masă. Întrecerea va fi una open la care vor participa pe lângă sportivi amatori şi profesionişti. Balogh Gergo iniţiatorul întrecerii a anunţat că vor fi prezenţi cel puţin şapte sau chiar opt tenismeni din Debrecen care vor participa la concurs pe lângă numărul mare de concurenţi aşteptaţi din Oradea.
Tenismenii vor fi împărţiţi în grupe de 8 jucători în prima fază, în care se va juca după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi din trei, până la punctul 11.
În faza superioară întrecerea va fi eliminatorie, cu menţiunea că participanţii vor achita o taxă de participare de 25 ron. Existând doar categoria open, sportivii nu vor fi împărţiţi în seniori şi juniori.
Bugetul total al concursului va fi de 1 000 de ron plus o serie de surprize cum ar fi o tombolă sau abonamente la sala de jocuri. Partidele se vor desfăşura pe cele zece mese noi, primii trei în clasamentul final fiind premiaţi cu diplome, cupe şi medalii.
Aşadar sâmbătă începând cu ora 9,00 va începe înscrierile pentru ca de la ora 10,00 să debuteze oficial întrecerea. Va fi primul dintr-o serie de concursuri ce vor urma în cel mai scurt timp.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)