Daniel Popescu în locul lui Daniel Tudosă la CSM Oradea

0
Posted July 31, 2013 by Lucian Popa in Baschet

daniel

preluare csm oradea.ro
CSM Oradea a ajuns la un acord de principiu cu fundașul echipei naționale Daniel Popescu (foto,). Sportivul în vârstă de 25 ani a acceptat propunerea formației bihorene, alături de care va avea ocazia să-și continue cariera internațională asta după ce Daniel tudosă a decis să plece în Statele Unite ale Americii fără să mai onoreye angajamentul cu CSM Oradea. Cele două părți urmează să semneze contractul în zilele următoare.
Născut pe 24 aprilie 1988, Dani măsoară 1.83 metri și evoluează pe poziția 1. El a petrecut ultimul an și jumătate la BCM U Pitești. În ediția de campionat 2012/13, Popescu a avut medii de 3.2 puncte, 2.5 pase decisive și 1.8 recuperări cu 0.8 intercepții și 1.1 posesii pierdute pentru un coeficient de 4.6 la eficiență în 18:29 minute. El a bifat șase prezențe în FIBA EuroChallenge, unde a avut medii de 2.0 puncte, 2.8 recuperări, 2.3 pase decisive, 1.0 intercepții și 2.0 posesii pierdute în 20.0 minute pe meci.
De-a lungul carierei, Dani Popescu a mai jucat la Rapid București, Steaua București și CS Otopeni. De asemenea, a evoluat în echipa națională de tineret (U20) a României, în reprezentativa universitară, dar și pentru cea de seniori. Actualmente, el se află în cantonamentul echipei naționale de seniori, alături de care va participa în campania de calificare la EuroBasket 2015. De altfel, la lot se află alți doi jucători legitimați la CSM Oradea. Este vorba despre Titus Nicoară și Bogdan Țibîrnă.
Dani Popescu îl va înlocui pe Daniel Tudosă în angrenajul formației pregătite de către Cristian Achim


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)