Deiac aproape de medalie, Ogrăzeanu bronz la CM Universitare

0
Posted July 8, 2013 by Lucian Popa in Atletism

andreea-ograzeanu

de Lucian Popa

În cursul serii de luni s-au disputat întrecerile din cadrul zilei secunde a Campionatelor Mondiale Universitare care se desfăşoară în aceste zile în Kazan.
Din păcate pentru ea Cornelia Deiac, multipla campioană naţională la toate categoriile de vârstă la săritura în lungime a ratat „la mustaţă” medalia de bronz. Ar fi fost una dintre şansele ei să-şi demonstreze valoarea la seniori după ce a fost vicecampioană mondială de juniori II.
Orădeanca legitimată la CSU – CSM Oradea (antrenor Virgil Preda) a ajuns în finală cu a treia performanţă şi anume 6,42 m. Din păcate pentru ea în finală orădeanca nu a mai avut evoluţia la fel de bună ca şi în serii, în ultimul act sărind doar 6,36 m mult sub potenţialul valoric al ei. Cu acest rezultat în final avea să se claseze pe locul al patrulea.
În cele din urmă proba a fost câştigată de frumoasa rusoaica Daria Klishina, 6,90 m urmată de conaţionala ei, Elena Sokolova cu 6,78 m.
Campioana europeana de tineret din 2011, Andreea Ogrăzeanu (foto), născuta acum 23 ani, la Alexandria, legitimata la Farul Constanta, a ocupat locul al treilea în finala probei de 100 metri, după ce încheiase seria si semifinala cu cei mai buni timpi. Ogrăzeanu a fost cronometrata in 11,41, record personal, ca si lituanianca Lina Grincikaite, prima sosind americanca Aureyal Scott, 11,26.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)