Duel echilibrat între două echipe în construcţie

0
Posted July 29, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

SONY DSC

de Lucian Popa

Miercuri începând cu ora 17,30 terenul din Hidişeul de Sus va găzdui o nouă partidă din cadrul Cupei României la fotbal, ediţia 2013-2014. Se vor întâlni formaţia locală Fotbal Club, grupare care activează în Liga a IV-a Bihor şi CS Oşorhei, echipă cu pretenţii la Liga a II-a, dar care s-a înscris deocamdată în Liga a III-a.
Gazdele vin după un succes scor 3-1 în prima etapă faza a doua cu Naţional Sebiş un adversar abordabil. De partea cealaltă cei din Oşorhei sunt la finele unui cantonament istovitor şi sunt foarte aproape de a finaliza negocierile pentru a juca în eşalonul al doilea al fotbalului românesc.
Aşadar se anunţă un duel dezechilibrat, oaspeţii pornind din postura de favoriţi, dar nici ambiţia gazdelor nu este de neglijat.
Elevii lui Adrian Iova au mai jucat cu Oşorheiul atunci scorul fiind egal 3-3 după ce gazdele au condus cu 3-0. În „Groapa cu lei” lucrurile s-ar putea complica pentru vizitatori care nu concep să nu meargă mai departe.
Bulz şi Giura I vor juca din nou în echipa din Hidişel care a făcut achiziţii de Liga a III-a şi cu siguranţă că nu se vor da la o parte. În plus ei mai au de disputat Supercupa judeţeană în data de 10 august pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” cu cei de la FC Paleu.
Va fi primul joc oficial pentru oaspeţii din Oşorhei conduşi de pe banca tehnică de Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş cei care şi în sezonul precedent s-au aflat în aceeaşi postură. Presiunea va fi pe cei doi în condiţiile în care îşi doresc un obiectiv realizabil şi anume ori promovarea din Liga a III-a ori direct în Liga a II-a unde nu le va fi deloc uşor.
„Nu o să ne dăm la o parte din faţa nici unui adversar indiferent cum îl cheamă. Ne dorim să câştigăm” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana Spiridon Baltsavias, acţionarul principal al celor de la FC Hidişelul de Sus.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)