EXCLUSIV: Toate echipele participante înscrie în Liga a III-a!!!

0
Posted July 17, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

gligor krenek bodea pop

de Lucian Popa

Poate vă vine greu de crezut că în această perioadă cu probleme financiare în toate domeniile de activitate, „fotbalul mic” poate face o excepţie. La această oră toate echipele cu drept de participare în Liga a III-a şi anume 4 serii a câte 18 echipe fiecare s-au înscris în competiţie.
La început au existat discuţii cu privire la înscrierea unor formaţii în condiţiile în care Federaţia Română de Fotbal ar fi dorit să aibă continuitate. Dar regulamentar nu avea cum să oblige o echipă să achite o „taxă de siguranţă” prin care să-şi încheie campionatul dacă au probleme financiare.
Şi în Liga a II-a din cele 32 de locuri libere s-au înscris deocamdată 29 de echipe, trei locuri fiind încă vacante.
Prezent la Bucureşti pentru a rezolva unele probleme organizatorice ale echipei CS Oşorhei, Alex Krenek (foto dreapta) preşedintele clubului a fost interdievat de www.arenabihoreana.ro
„Sincer nu mă aşteptam ca toate echipele să fie înscrie în Liga a III-a. A fost o surpriză şi pentru cei de la FRF. Aşteptăm să se alcătuiască cele patru serii iar lupta la promovare pare a fi foarte atractivă. Sper la un campionat 2013-2014 mult mai spectaculos” declara acesta.
Referitor la un posibil „salt” al echipei CS Oşorhei în Liga a II-a în condiţiile în care Luceafărul Băile-Felix s-a retras din campionat acesta nu a dorit să facă mari precizări. „Este o variantă pentru noi, dar deocamdată ne pregătim de Liga a III-a” declara acesta.
Gruparea antrenată de Cosmin Bodea şi Viorel Domocoş se află în cantonament la Poiana Braşov unde are programate la finele săptămânii două partide amicale cu FC Ghimbav şi FC Snagov. Pe lângă cei trei noi jucători Alex Gego, Gheorghe Popescu şi Andrei Ciaca a mai venit un fundaş dreapta care va semna zilele acestea cu echipa din Oşorhei. De asemenea mai este aşteptat un vârf de atac care şi-a dat acordul pentru a juca în echipa bihoreana.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)