FC Bihor continuă campania de achiziţii cu jucători din Liga a IV-a

0
Posted July 3, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

faza 3 b

de Lucian Popa

În cursul dimineţii de luni FC Bihor Oradea, clubul fanion al judeţului Bihor îşi va relua pregătirile pentru sezonul 2013-2014 al Ligii a II-a, Seria a II-a. Din păcate clubul din Iosif Vulcan nu traversează o perioadă tocmai propice fondurile financiare fiind reduse datorită faptului că plătesc lunar suma de 80 000 ron către stat. Datoria fiind acumulată de foştii preşedinţi clubul aflându-se în insolvenţă.
În aceste condiţii este foarte greu de crezut că roş-albaştri vor face “minuni” într-un campionat cu sistem schimbat în care şase echipe vor retrograda direct iar aşteptările sunt ca de fiecare dată foarte mari.
Trei jucători au semnat primii cu FC Bihor, Fildan Mihuţ şi Sfârlea, la aceştia adăugându-se alţi cinci foşti componenţi ai echipei în perioada „Liberty” şi anume Ovidiu Popa, Mădălin Popa, Bogdan Ţoca, Ovidiu Bic şi Răzvan Lupu. Alături de aceştia deja au confirmat alte două nume Bala şi Balea, ambii componenţi ai echipei Kinder Paleu care a ratat promovarea la barajul pentru Liga a III-a. Primul a fost campion naţional cu juniorii de la FC Bihor în timp ce al doilea a jucat în trecut la CF Bihorul Beiuş în Liga a III-a, dar fără a fi peste nivelul acestui eşalon. Cu alte cuvinte vor veni doi jucători dintr-un eşalon al patrulea şi care sunt „obligaţi” să joace direct în liga a II-a, saltul valoric fiind foarte mare.
„Vom avea 30 de jucători la reunirea lotului majoritatea din Bihor, jucători cu experienţă dar şi tineri de la echipa a doua care vor avea şansa să-şi demonstreze valoarea. Sperăm să avem un lot competitiv” declara Şerban Morcan preşedintele clubului.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)