FC Bihor fără noutăţi remarcabile la primul antrenament

0
Posted July 8, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

001

de Lucian Popa

În cursul dimineții de luni FC Bihor Oradea, echipa fanion a județului din vestul țări a efectuat primul antrenament oficial în vederea sezonului 2013-2014 al Ligii a II-a, Seria a II-a.
Roș-albaștri s-au reunit într-o nouă formulă tehnică şi anume Gheorghe Ghiţ antrenor principal şi Călin Cheregi antrenor secund (foto), la reunire fiind prezenţi şi Şerban Moran preşedintele clubului dar şi Dumitru Voloşeniuc membru în Adunarea Generală a Acţionarilor.
La primul antrenament au fost prezenţi 41 de jucători dintre care cei mai mulţi de la echipa a doua. Până la această oră FC Bihor a parafat înţelegerile pe unul sau doi ani de zile cu jucătorii Florin Lazăr, Mădălin Smaranda, Dorin Mihuţ, Călin Fildan, Sebastian Sfârlea, Ovidiu Bic, Mădălin Popa, Ovidiu Popa, Bogdan Ţoca și Răzvan Lupu. Sorin, Florin Pop şi Raymond Lukacs sunt şi eu în pregătiri cu FC Bihor dar încă u au semnat angajamente. Din lot mai fac parte Bakter, Teşan, Radu, Mune, Tocuţ, Sas, Nichita, Brumaru, Roxin, Chirodea, Mangra, Botiş, Ciobriş, Bota, Lorincz, Samuilă, Paşca, Ban, Olariu, Zsanbor Lukacs, Petricău, Indrieş. Zilele următoare se mai aşteaptă la lotul să fie completat cu un mijlocaş şi un atacant cu experienţă.
„Ne află în faţa unui nou început şi să sperăm că vom putea construi o echipă competitivă. Vom îmbina tinereţea unor jucători şi experienţa altora. Sper să facem un sezon pozitiv” declara Şerban Morcan.

006

La rândul său Gheorghe Ghiţ avea să spună: „Nici nu mă gândesc la retrogradare. Sper să omogenizăm lotul cât mai repede iar dorinţa de afirmare a tinerilor şi experienţa celor mai în vârstă să fie atuul nostru principal. Obiectivul este formarea unei echipa care să lupte la victorie în fiecare meci şi să putem să jucăm un fotbal de calitate. Referitor la lot vom completa cu încă doi sau trei jucători importanţi pe unele posturi deficitare cum ar fi mijlocaş şi atacant”.
Echipa va efectua marţi şi miercuri vizita medicală pentru ca de luni să efectueze un cantonament de zece zile în Băile-Felix.
Prima partidă amicală a orădenilor va avea loc pe data de 27 iulie în compania celor de la Crişul Sântandrei pentru ca în data de 3 iulie să joace cu Naţionale Sebiş şi pe data de 10 iulie cu FC Hidişeul de Sus, dacă nu vor juca în Supercupă. De asemenea mai e programată a dublă întâlnire cu Olimpia Satu Mare în condiţiile în care cele două grupări nu se vor întâlni în primele runde oficiale.

007

Cel mai probabil Liga a II-a va debuta pe data de 7 septembrie dată până la care formaţia din Iosif Vulcan trebuie să „înglobească” un lot de jucători capabili cel puţin să se menţină încă un sezon în Liga a II-a în condiţiile în care vor retrograda direct şase formaţii din 16 participante.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)