EXCLUSIV: Gojko Pijetlović, Tiberiu Negrean și Ramiro Georgescu au semnat cu CSM Oradea

0
Posted July 25, 2013 by Lucian Popa in Polo

atac

preluare csmoradea.ro

Așa cum anunța în exclusivitate www.arenabihoreana.ro în data de 25 iunie, campioana în exercițiu a României la polo pe apă, CSM Digi Oradea, a oficializat legitimarea portarului sârb Gojko Pijetlović (foto), respectiv a jucătorilor Tiberiu Negrean și Ramiro Georgescu.
Gojko Pijetlović (foto) vine de la Ferencváros, din campionatul maghiar. În vârstă de 30 ani, el este component al echipei naționale a Serbiei. De altfel, noul portar al lui CSM Digi se află în aceste momente la Barcelona, unde participă la Campionatul Mondial de natație. El a cucerit medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra. Printre performanțele sale se numără titlul mondial cucerit apărând poarta Serbiei la Campionatul Mondial din anul 2009. Este component al echipei naționale din anul 2006.
La nivel de club, Gojko are trei titluri de campion și trei cupe naționale ale Serbiei, alături de Partizan Belgrad. De asemenea, a câștigat Cupa LEN în anul 2010. Cariera lui Pijetlović a demarat în anul 2000, alături de Vojvodina Novi Sad. El a jucat pentru Partizan Cattaro, Buvdanska, Steaua Roșie și Ferencváros.
Ramiro Georgescu revine la CSM Digi Oradea în calitate de vicecampion al Ungariei. El a evoluat în ultimul sezon la Szolnok. Format și crescut de Crișul Oradea, interul de 1.93 metri a fost campion al României alături de CSM Oradea. În 2008 a semnat cu Ferencsvaros, de unde a ajuns la Szolnok.
La rândul său, Tiberiu Negrean revine la echipa bihoreană. El a fost coleg cu Georgescu la Szolnok, unde a fost vicecampion al Ungariei în sezonul 2012/13. Originar din Cluj, Negrean a mai jucat pentru CSM Oradea, alături de care a fost camion național. În vârstă de 25 ani, Nergrean a mai apărat culorile echipelor Poli Cluj-Napoca și Steaua București.
Negrean și Georgescu se află la Barcelona alături de echipa națională, pentru Campionatul Mondial de natație.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)