Jucătorii de la FC Bihor au încheiat prima etapă a pregătirilor şi intră în cantonament

0
Posted July 24, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

fcbihortext2

de Lucian Popa

Începând de azi, „roş-albaştrii” intră în cantonament la Băile Felix, unde vor sta până pe data de 3 august.
Antrenorul principal , Gheorghe Ghiţ, a anunţat marţi seara lotul de jucători pe care-l va deplasa în cantonament. Acesta cuprinde un număr de 27 de jucători şi este format din: Smaranda, Fildan şi Sălăjan – portari; Mihuţ, Letan, Fl. Lazăr, Ţoca, Bactăr, Ad. Petricău, Lupu, A. Achim şi Lorincz – fundaşi; S. Ban, M. Popa, Ov. Ghilea, Sorian, Haş, Ov. Bic, Norbert Sas, Sfârlea, Nichita, Fl. Pop şi Ianc – mijlocaşi; Lukacs Raymond, Lukacs Zsombor, Ov. Popa şi Hadăr – atacanţi.
Fundaşul Mintaş, accidentat, nu va face deplasarea şi va urma un program special de recuperare la stadion.
De precizat faptul că: Bactăr, Ad. Petricău, Lorincz, S. Ban, Norbert Sas, Nichita şi Lukacs Zsombor sunt tineri jucători şi provin de la grupele din cadrul Centrului de Copii şi Juniori a clubului de fotbal fanion al judeţului.
„A fost o primă etapă de adaptare şi selecţie. Am rămas 27 de jucători, cu care intrăm în cantonament. Sper ca această perioadă, în care vom alterna pregătirea fizică cu cea tehnico-tactică să fie benefică pentru noul campionat”, a declarat antrenorul principal, Gheorghe Ghiţ.
„Am încheiat faza de selecţie. Avem un lot de 27 de jucători, cu care vom intra în cantonament, urmând ca în această perioadă să punem un mare accent pe cristalizarea relaţiilor de joc”, a precizat, la rândul său, preşedintele clubului, Şerban Morcan.
În cadrul acestui cantonament, care debutează, aşadar, miercuri, 24 iulie, vor avea loc şi primele jocuri de verificare. Meciul de debut este programat sâmbătă, 27 iulie, de la ora 11, la Sântandrei, în compania echipei locale Crişul.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)