Memorialul “Antonio Alexe” a ajuns la ediţia cu numărul patru

0
Posted July 19, 2013 by Lucian Popa in Baschet

arena

preluare csm oradea.ro

CSM Oradea va organiza pentru a 4-a oară turneul memorial Antonio Alexe. Evenimentul va avea loc în sala ce poartă numele regretatului baschetbalist. Turneul se va desfășura în perioada 5-7 septembrie 2013.

Invitații echipei CSM Oradea la acest eveniment baschetbalistic sunt Albacomp-UPC Szekesfehervar, Marso NYKK Nyiregyhaza și BC Mureș Târgu-Mureș.

Programul turneului:

5 Septembrie 2013 (joi)
17,30 ALBACOMP-UPC SZEKESFEHERVAR – BC MURES
19,00 Festivitatea de deschidere/Prezentarea echipei CSM Oradea
20,00 CSM Oradea – Marso NYKK Nyiregyhaza

6 Septembrie 2013 (vineri)
17,30 ALBACOMP-UPC – Marso NYKK Nyiregyhaza
19,30 CSM Oradea – BC MURES

7 Septembrie 2013 (sâmbătă)
11,00 BC MURES – Marso NYKK Nyiregyhaza
13,00 CSM Oradea – ALBACOMP-UPC
14,30 FESTIVITATEA DE PREMIERE

Se vor acorda premii individuale pentru cel mai bun jucător (MVP), respectiv cel mai bun marcator (coșgeter) al turneului.

Scurtă prezentare a oaspeților:

Albacomp-UPC Szekesfehervar – campioana în exercițiu a Ungariei și deținătoarea cupei în țara vecină. Are patru campionate și trei cupe naționale. În sezonul 2013/14 va participa în EuroCup. A participat la ediția precedentă a memorialului Antonio Alexe.

Marso NYKK Nyiregyhaza – locul 12 în ediția de campionat 2012/13 în Ungaria. Se află la cel de-al 10-lea sezon consecutiv în primul eșalon. A mai participat la turneul de la Oradea în urmă cu doi ani.

BC Mureș Târgu-Mureș – vicecampioana României și câștigătoarea sezonului regulat în precedenta ediție de campionat. A fost prezentă la turneul memorial la ediția inaugurală, în anul 2010.

CSM Oradea vine după cel mai bun sezon din istoria de un deceniu a grupării. Roș-albaștrii au încheiat sezonul competițional 2012/13 pe locul al 3-lea, la capătul unui parcurs deosebit în campionat, pe parcursul căruia a ocupat prima poziție pe o perioadă îndelungată de timp. CSM a încheiat faza regulată pe locul al 2-lea și a câștigat finala mică a Ligii Naționale de baschet masculin.

În paralel, ASP Oradea organizează turneul internațional de baschet în fotoliu rulant TIBFR Maria – ediția 2013. Acest eveniment, cel mai important turneu de baschet în fotoliu rulant organizat în România, a ajuns la ediția a 9-a.

Astfel, Oradea este orașul în care toți iubitorii sportului cu mingea la coș se pot simți bine împreună și pot participa la câteva jocuri atractive de baschet.

Accesul publicului în sală cu ocazia celor două turnee va fi gratuit.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)