Pavel Mercea premiat de presă sportivă bihoreană

0
Posted July 4, 2013 by Lucian Popa in Handbal

003

de Lucian Popa

Crama „Bianca” din Oradea a găzduit marţi un eveniment imediat. Presa sportivă din Oradea a avut o iniţiativă lăudabilă şi totodată plină de respect! Datorită unei bune colaborări cu Asociaţia Judeţeană de Handbal Bihor în speţă cu Pavel Mercea preşedintele AJH Bihor, reprezentaţii presei sportive au decis că trebuie să îi ofere acestuia un trofeu ca şi semn de apreciere şi respect pentru munca acestuia.
Nu numai la nivelul AJH Bihor ci şi prin felul în care reuşeşte an de an să aducă în municipiul Oradea echipa naţională de handbal atât cea masculină cât şi cea feminină dar şi unele competiţii importante. Festivitatea a fost efectuată de Szanto Şandor (foto în roşu alături de Pavel Mercea), decanul de vârstă au „presarilor” bihoreni.
Nu a fost uitată nici Primăria şi Consiliul Local Oradea datorită cărora municipiul Oradea a organizat o finală de Cupă Europeană în 2012, Cupa României şi meciul decisiv cu Slovacia pentru calificarea la Campionatele Mondiale în acest an. Şi evenimentele vor mai continua. Dar în principalul obiectiv pentru sezonul viitor este promovarea echipei de fete HCM Oradea din Divizia B în Divizia A.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)