România pierde la o diferenţă foarte mare în faţa Croaţiei

0
Posted July 18, 2013 by Lucian Popa in Polo
Ciao restaurant - pizzerie

polo csm 1

preluare h2opolo.ro

Croația a învins naţionala României, la o diferență de 10 goluri. Scor 14-4, în meciul de verificare disputat în această seară la Zagreb. Pentru tricolori au înscris câte două goluri, Andrei Bușilă și Alexandru Matei. Din păcate, Tiberiu Negrean s-a accidentat la umăr înainte de meci și nu a mai intrat în apă. Are nevoie de o pauză de două săptămâni, dar se încearcă recuperarea sa până la primul meci de la Mondiale, cel cu Italia, din 22 iulie. Delegația României va pleca mâine spre Barcelona.
CROATIA – ROMANIA 14 – 4 (3:1, 3:0, 5:2, 3:1)
ZAGREB – bazinul în aer liber, Mladost. Spectatori: 300.
CROATIA: Pavic (5 suturi aparate), Loncar 1, Milakovic 1, Paskvalin, Jokovic 2, Bukic 1, Muslim 3, Buslje 1, Sukno (0), Dobud 3, Setka, Obradovic 2, Bijac (2 suturi aparate). ANTRENOR: Ivica Tucak.
ROMANIA: Stoenescu (4 suturi apărare), Ianc, Diaconu, Teohari, Busila 2, Matei 2, Chioveanu, Goanta, Georgescu, Ghiban, Cretu, Dragusin. ANTRENOR: Vlad Hagiu.
PENALTY-URI: Croația 0-1, România -.
FAULTURI PERSONALE: Croația 4, România 9.
EXTRA-MAN: Croația 6-8 (75%), România 1-4 (25%).
Arbitrii: Peris (Sibenik) și Hrestak (Zagreb)
Cea de-a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Natație este programată în perioada 19 iulie – 4 august, România fiind repartizată în grupa D, alături de reprezentativele Italiei, Germaniei și Kazahstanului. Croaţia face parte din grupa B, şi va întâlni Canada, Statele Unite şi Africa de Sud


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)