Secţia de handbal a CSM Oradea a reveni de miercuri la antrenamente

0
Posted July 15, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

017

de Lucian Popa

Miercuri începând cu ora 16,00 Arena „Antonio Alexe” din Oradea va găzdui reunirea lotului secţiei de handbal masculin a CSM Oradea. Sebi Tudor antrenorul echipei speră ca la reunire să aibă în proporţie de 90 % lotul de jucători cu care va aborda sezonul 2013-2014 al Diviziei A, Seria vest.
După câteva antrenamente pe plan local şi efectuarea vizitei medicale orădenii vor urma la Stâna de Vale pentru un program de 7 zile cu două sau chiar trei antrenamente pe zi. La revenire ei au programate mai multe partide amicale dar şi participarea la cel puţin două turnee de verificare şi la unul peste hotare la care deocamdată nu au confirmat prezenţa.
„Dorim să ne pregătim cât mai bine pentru a face un sezon reuşit. Cred că într-o serie cu U Transilvania Cluj-Napoca sau HC Sebeş echipă care s-a întărit foarte mult, nu va fi uşor să luptăm pentru un loc pe podium. Vom face totul pentru a reuşit o nouă performanţă frumoasă” declara Sebi Tudor.
Deocamdată un sigur jucător nou a fost anunţat de conducerea CSM-ului şi anume Stelian Babici în condiţiile în care lui Scripnic Eduard, Cristian Papuc şi Radu David nu li s-a mai prelungit înţelegerile.
Într-o altă ordine de idei în cadrul unei conferinţe de presă Ovidiu Mureşan viceprimar al municipiului Oradea declara că în acest an calendaristic handbalul feminin sau mai bine zis înfinţarea unei echipe de handbal fete nu este prioritară.
„Avem un buget de cheltuieli destul de mari iar la CSM Oradea nu mai e loc de altă secţie. Şi aşa sunt destul de vaste şi a dificil să mai alocăm bani pentru o altă secţie. Polo-ul şi baschetul sunt în Cupele Europene iar cheltuielile sunt foarte mari. Este posibil ca în viitor această echipă să apară în Oradea dar momentan este dificil să găsim soluţii” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Ovidiu Mureşan.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)