Szallay Tamaş triplu campion naţional la înot

0
Posted July 22, 2013 by Lucian Popa in Altele sporturi

atac

de Lucian Popa
În cursul dimineţii de lui CS Crişul Oradea mai precis Ionel Bungău directorul clubului a reluat tradiţia conferinţelor de presă săptămânale. De astă dată subiectul principal a fost Campionatele Naţionale de nataţie desfăşurate la finele săptămânii trecute. Înotătorii de la CS Crişul antrenaţi de Ileş Zolt au avut o evoluţie foarte bună.
Cea mai bună performanţă a fost realizată de Szallay Tamás (foto), la categoria de vârstă 14 ani, cel care a devenit triplu campion naţional, în probele de 50, 100 şi 200 m bras. Tot înotătorul bihorean a mai ocupat locul V la 200 m fluture, locul VI la 100 m fluture şi loclu VII la 50 m fluture.
Un alt performer Ionuţ Gavriş este dublu vicecampion naţional la categoria 16 ani, în probele de 50, respectiv 200 m bras. El a mai ocupat locul IV la 100 m bras şi locul VIII la 200 m liber.
În fine Erich Vodă a obţinut medalia de bronz la categoria 15 ani, în proba de 50 m bras. O altă medalie de bronz a fost câştigată de Ioana Buzlea, la categoria 13 ani, în proba de 400 m mixt. Ea s-a mai clasat pe locul V la 100 m bras şi pe locul VI la 50 m bras.

szalay

Din păcate cei doi oficiali bihoreni Ionel Bungău şi Ileş Jolt s-au plâns de faptul că înotătorii se pregătesc în condiţii foarte dificile, deşi bazinul este de 50 m lungime, ei se antrenează doar pe lăţime, prioritate având iniţierea şi publicul plătitor.
„I-am rugat de nenumărate ori să ni se acorde măcar unul sau două culoare lateral şi în cele din urmă am fost înţeleşi. Am fost lăsaţi la început în zilele de luni şi vineri, dar în ultima perioadă nu s-a mai putut decât în ziua de luni. Cei de la CSM nu dau dovadă de înţelegere, îşi văd doar de propriile interese” declara Ilieş Jolt.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)