Ultimii „luceferi” au făcut joncţiunea cu lotul lui FC Bihor

0
Posted July 15, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

001

de Lucian Popa
Încet dar sigur formaţia de fotbal fanion a judeţului Bihor începe să-şi formeze o echipă competitivă alcătuită în majoritatea din jucători locali. Luni dimineaţa la antrenamentul orădenilor au apărut o serei de jucători noi. Majoritatea dintre ei au mai fost în trecut prin „vestiarele” Stadionului Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea când au mai jucat pentru FC Bihor. Cu siguranţă că de astă dată ei au venit cu gânduri pozitive.
Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi antrenorul principal şi respectiv secund al echipei au avut la dispoziţie un lot format din 22 de jucători de câmp plus alţi patru portari. Pe lângă aceştia s-au antrenat separat nou veniţii Ianc, Haş, Mintaş, Sălăjan şi Ghilea. Dacă despre primii trei s-a spus că vor veni, aceştia din urmă sunt veniţi fără să fi fost anunţaţi şi fără să fi spus cineva că sunt doriţi! Iar numele lui Ovidiu Ghilea va naşte din nou controverse!!!
A mai existat un jucător venit de la Drobeta Turnu Severin pentru a susţine probe de joc dar este foarte puţin probabil să fie păstrat în lot.
Deocamdată încă nou veniţii Ianc, Mintaş, Sălăjan şi Ghilea nu au semnat contractele la fel ca şi Sorian, cel care s-a înţeles în mare parte cu gruparea din Iosif Vulcan dar ezită să semneze.

003

„Se poată să mai apară ceva noutăţi la echipă, dar e puţin probabil. În schimb nu va pleca nici unul dintre cei care au semnat deja” afirma Şerban Morcan preşedintele clubului.
Din data de 24 iulie gruparea roş-albastră se mută în Băile-Felix pentru un cantonament de şapte zile în care vor efectua şi un joc amical cu Crişul Sântandrei.
Într-o altă ordine de idei terenul de joc al formaţiei bihorene a fost regazonat în zona ambelor porţi unde gliile sunt udate zilnic. Deocamdată terenul este menajat pentru a fi în cele mai bune condiţii la ultimele partide amicale şi la primele oficiale.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)