Krenek asteapta un nou serviciu de la “patronul” sau de la FRF: CS Osorhei in Liga 2

0
Posted August 11, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

016

preluare sport totalfm.ro

Scandalul provocat de noua organigrama a Comitetului Executiv al FRF scoate la suprafata jocuri de culise cu implicatii mai subtile decat s-ar fi asteptat cineva. In asteptarea startului de sezon al ligii secunde, multe dintre echipele inscrise in competitie sunt departe de a avea resursele necesare pentru a intra in teren. In situatia data echipe din liga a treia incearca sa speculeaze slabiciunile echipelor din esalonul superior pentru a le prelua locul in campionat. Potrivit surselor Sport Total FM, tertele divizonare Soimii Pancota si CS Osorhei au facut cerere de inscriere in liga a doua pentru a ocupa locurile lasate vacante de echipele a caror neprezentare in noul sezon este deja o certitudine.
Cum CS Osorhei este clubul condus de Alex Krenek, consatean si prieten bun cu Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, gruparea bihoreana are sanse reale, informeaza sursele noastre, de a ajunge in liga secunda, cu atat mai mult cu cat Krenek a devenit membru al CEx cu sprijinul hotarator acordat de bunul sau amic.Aspiratiile lui CS Osorhei de a patrunde in liga a doua sunt confirmate si de Dan Oprescu, antrenorul lui FC Olt Slatina.
“Stiam de o luna, din cantonament, ca Osorhei se pregateste pentru liga a doua, nu degeaba presedintele Krenek a ajuns in CEx”, a declarat Dan Oporescu, in exclusivitate pentru Sport Total FM şi www.arenabihoreana.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)