Bazinul Olimpic încă nu este disponibil sportului

0
Posted August 29, 2013 by Lucian Popa in Altele sporturi

bazin

de Lucian Popa

La Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” s-au realizat lucrări de vopsire a structurii metalice a acoperișului piscinei. Aceste lucrari au fost executate în cadrul contractului nr. 130990/11.06.2013 în valoare de 257.330,88 lei încheiat cu SC VITAN EXIM SRL în calitate de executant-lider de asociere și S.C. STINGPROT S.R.L în calitate de executant, acesta din urmă fiind autorizat pentru astfel de lucrări. Lucrarea a fost finalizată.
”Momentan, la Bazinul Olimpic sunt în curs de execuție reparații la cuva bazinului și montare liner. Precizez, că am optat pentru reparații punctuale, tocmai pentru a nu avea costuri foarte ridicate.Firma italiană, care execută lucrările este numarul 1 în lume la acest tip de reparații specifice și vă asigur că toate materialele folosite sunt de calitate superioară, aduse din Brescia. Aceasta lucrare se executa in baza contractului nr. 174990/09.08.2013 încheiat cu A&T Europe în valoare de 20.964,34 EUR(fara TVA), având termen de finalizare 10.09.2013. Termenul va fi respectat, cu condiția să nu fie găsite și alte vicii ascunse ale bazinului, care dacă vor fi detectate, bineînțeles că vor fi reparate și acelea”, a spus Ovdiu Mureşan viceprimarul municipiului Oradea.
Din păcate echipa de polo CSM Oradea nu se poate pregăti în cele mai bune condiţii şi nici înotătorii cei de la iniţiaere sau sperformanţa care fac antrenamente în alte piscine mai puţin folosite sau cu dimensiuni reduse.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)