CSM Oradea s-a reunit doar cu două noutăţi în lot

0
Posted August 3, 2013 by Lucian Popa in Baschet

006

de Lucian Popa

Arena “Antonio Alexe” din Oradea a găzduit sâmbătă la amiază reunirea lotului secţiei de baschet masculin a CSM Oradea. La primul antrenament au răspuns prezent jucătorii Ciordaş, Dillon, Paşca, Comagic, Pop, Franklin, Sean Denison şi Radovan Markovic, aceştia din urmă făcând parte dintre noile achiziţii. Au fost prezenţi Florin Birta directorul CSM Oradea, Şerban Sere managerul secţiei de baschet, Cristian Achim antrenorul principal şi preparatoul fizic sârb.
Şerban Sere a ţinut un mic moment în care l-e făcut cunoştinţă noilor jucători cu cei veniţi după care

008

Cristian Achim le-a adus la cunoştinţă programul echipei. Sean Denison şi Radovan Markovic au fost prezentaţi presei sportive pentru primele impresii.
“Am venit în România după ce am vorbit cu mai mulţi prieteni de-ai mei care joacă aici. Prima impresia a fost una pozitivă şi sper să repetăm performanţa din sezonul trecut. Cred că avem o echipă capabilă de perfromanţă” avea să spună sârbul.
la rândul său noul pivot canadian declara: “Pentru mine este o nouă provocare, am venit la o echipă care îşi doreşte performanţă şi care sper eu să facă lucru frumoase. Oraşul este frumos, echipa poate fi una valoroasă. Acum urmează o perioadă de pregătire.
Interesul în jurul acestei echipa a crescut constant de la un sezon la altul cea ce face ca în jurul echipei să se “simtă” o emulaţie în creştere. Au fost prezenţi în primele minute ale antrenamentului o parte dintre suporterii care erau vizibil încântaţâi de faptul că CSM Oradae îşi propune să facă performanţă şi pe plan European.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)