Cupa Electrofor adjudecată de Emil Lung şi Dani Todoran

0
Posted August 12, 2013 by Lucian Popa in Volei

atac

de Lucian Popa

Sâmbătă şi duminică Ştrandul „Muncipal” din Oradea a fost gazda ediţiei inagurale a Cupei Electrofor la beach-volley masculin, la categoriile juniori şi seniori.
Aşa cum se anunţa la conferinţa de presă, de dinaintea turneului au fost prezente 10 echipe la juniori (dintre care una de fete) şi 12 echipe la seniori.
Au fost două zile cu meciuri atractive în care cei mai buni jucători de beach-volley din ţara noastră s-au întrecut între ei.
Turneului nu s-ar fi putut organiza fără sprijinul lui Adam Şinca şi Radu Negruţ reprezentaţii Beach-volley Transilvania Oradea, Dan Carţiş reprezentant Electrofor şi Straciuc Oreste reprezentant Medorest din partea sponsorilor.
Competiţia, cea mai interesantă în această perioadă la nivel naţional a avut un buget de 3 000 ron dintre care 1 600 fond de premiere.

volei

Aşadar la juniori echipa formată din Crişan Andrei, Ilieş Raul a fost cea mai bună. Ei au fost urmaţi îndeaproape de perechea Costa Mihai, Ursachi Adrian pentru ca pe locul al treilea să termine echipa feminină în componenţa Carţiş Simina, Ştefan Cristina mai în vârstă decât juniorii.
La seniori prima poziţie a fost ocupată în cele din urmă de Electrofor (Emil Lung, Dani Todoran), locul al doilea revenindu-le altor doi sportivi valoroşi Adi Ion Abrudan Moisa (foto drapel România). În cele din urmă noii campioni naţionali ai anului 2013 şi anume perechea Cătălin Lele şi Adrian Holhoş (foto drapel Germania) au ocupat doar locul al treilea.
La juniori au participa în mare parte voleibalişti legitimaţi la LPS „Bihorul” Oradea înainte de plecarea în cantonament.
Imediat după terminarea turneului a avut loc festivitatea de premiere şi o masă specială pentru toţi participanţii.
„A fost o ediţie extrem de reuşită cu multe meciuri spectaculoase dar şi echilibrate. Mă bucur că vin atât de mulţi sportivi la volei de plajă şi sperăm ca la anul nivelul să fie unul şi mai bun” declara Dan Carţiş principalul organizator al turneului.
O serie de sponsori cum ar fi Electrofor, Delpro, Medorest, Costavag sau Columbia au contribuit la buna desfăşurare a competiţiei pe toată perioada partidelor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)