Două amicale la Baia Mare pentru CSM Oradea!!!

0
Posted August 26, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

007

de Lucian Popa

Vineri şi sâmbătă secţia de handbal masculin a CSM Oradea va disputa două partide amicale în compania formaţiei HCM Minaur Baia Mare, nou promovat în Liga Naţională. Vor fi două partide în care ambele combatante îşi vor putea testa noii jucători în condiţii unui joc cât mai aproape de o întâlnire oficială.
Orădenii se pregătesc în continuare pe plan local sub atenta îndrumare a antrenorului Sebi Tudor (foto) cu speranţa că vor face un sezon viitor foarte bun.
Deocamdată lotul de jucători se antrenează normal cu excepţie lui George Cântec cel care încă se antrenează separat după o accidentare destul de gravă, operaţie a ligamentelor încrucişate.
Bihorenii efectuează zilnic câte un antrenament în sală în care se pune un accent mai deosebit pe jocul în viteză cu care gruparea din municipiul de pe Crişul Repede şi-a surprins adversarii indiferent de numele acestora.
„Chiar dacă noi încă nu avem susţinerea financiară necesară unui club din primul eşalon ne dorim promovarea. Sunt sigur că avem capacitatea de a promova. O să avem adversari dificili în special Sebeşul sau Piteştiul care s-au întărit. Nu trebuie omis nici Clujul care are o echipă bună. Sper să jucăm bine şi să avem rezultate pe măsură” declara Sebi Tudor.
Reamintim că echipa bihoreană va evolua în sezonul 2013-2014 al Diviziei A în Seria vest.
Într-o altă ordine de idei CSM Oradea va disputa în sezonul viitor partidele de pe propriul teren duminica după-amiaza şi în condiţiile unei etape intermediare în ziua de joi, nu ca şi în sezonul trecut când jucau sâmbătă şi miercurea.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)