Egalii steliştilor în cel de-al doilea meci

0
Posted August 15, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

de Lucian Popa

Miercuri după-amiaza în Arena „Antonio Alexe” din Oradea a avut loc partida secundă dintre CSM Oradea şi Steaua Bucureşti la handbal masculin. După ce în primul joc steliştii au reuşit să câştige cu scorul de 43-41 în cel de-al doilea joc scorul a fost egal 37-37. de menţionat că oaspeţii au înscris încă o dată după expirarea timpului regulamentar de joc dar golul nu s-a mai pus.
Spre deosebire de partida de marţi, Ovidiu Mihăilă și Gabriel Zamrii nu l-au folosit pe Viorel Mazilu la Steaua. CSM Oradea a avut o evoluție mai bună în partida secundă pentru că au luat mult mai în serios meciul şi s-au achitat bine de sarcini. La fel ca și marţi Andrei Cian a avut o evoluție bună, reușind să marcheze de 13 ori. Pentru Steaua, au mai marcat Florea (7 goluri), Birtalan (5), Szoke (5), Georgescu (3), Hrimiuc (2), Stanciu (1) și Ștefan (1), în timp ce poarta a fost asigurată tot de Țenghea (7 intervenții) și Petrila (9 intervenții).
De partea cealaltă, pentru echipa antrenată de Sebastian Tudor, Alexandru Farkaș a fost principalul marcator, cu 13 reușite, urmat de Macovei (5) și Amihăesi (4). „A fost un meci pe care l-am dominat, dar pe final s-au accidentat Macovei și Amihăesi și am băgat juniorii. Așa cum am spus și ieri, sunt mulțumit de evoluțiile lor, sunt doi «mingicari», de aici și jocul bun al extremelor. Așteptăm în continuare revenirile lui Cântec și Iștoc”, ne-a declarat Sebastian Tudor.
Pentru Steaua urmează turneul de la Baia Mare, care va începe vineri și la care vor mai participa HCM Baia Mare, Știința Bacău și Energia Pandurii Tg. Jiu, în timp ce CSM Oradea va susține pe 30 și 31 august două amicale cu HCM Baia Mare, pe 6 septembrie un amical cu Caraș Severin și pe 7 septembrie un amical cu Poli Timișoara.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)