EXCLUSIV: Emerich Jenei: „Fac apel ca publicul bihorean să vină la stadion”

1
Posted August 12, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

010

de Lucian Popa

Campania umanitară „Ajută-l pe Kevin” se rpopie cu paşi repezi de finalizarea tuturor problemelor organizatorice.
FC Bihor cu sprijinul nemărginit al Primăriei şi Consiliului Local Oradea alături de Consiliul Judeţean Bihor organizează miercuri 14 august de la ora 16,30 o zi specială, pentru a-l ajuta pe Kevin Ficuţ, băiatul lui Csaba Ficuţ fotbalist activ în Liga a V-a Bihor la Bihorul Lugaş.
Atunci va avea loc un spectacol fotbalistic de calitate în cadrul căruia vor avea loc trei întâlniri cu scop umanitar.
Kevin Ficuţ a fost diagnosticat cu leucemie în luna decembrie a anului 2011 şi de atunci urmează un tratament.
Şerban Morcan preşedintele clubului din Iosif Vulcan, Emerich Jenei antrenorul Generaţiei de Aur (foto), Musznai Jolt antrenor FC Bihor Old-Boys, Sorin Pop şi Lucian Ciocan antrenori ai centrului de copii şi juniori au fost ieri prezenţi la conferinţa de presă prilejuită de acest inedit eveniment.
Aşadar miercuri 14 august ora 16,30 toate drumurile vor duce către Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea.
Primul meci cu două reprize a câte 20 minute fiecare va opune o echipă a staff-ului tehnic de la FC Bihor şi o selecţionată a presei sportive din Bihor.
suporterilor.
Cel de-a doilea meci cu o durată de 2×15 de minute va opune echipa FC Bihor şi selecţionată a suporterilor roş-albaştrilor.
„Meciul vedetă” va opune o selecţionată a foştilor jucători ai Generaţiei de Aur a României şi Old-Boys FC Bihor.
Gheorghe Hagi se va afla în calitate de invitat special, alături de acesta urmând a evolua Ioan Ovidiu Sabău, Miodrag Belodedici, fraţii Rotariu, Ilie şi Iosif, Paul Codre, Ciprian Danciar, Marcel Băban de la Timişoara.
Între partide vor avea loc spectacole de muzică uşoară şi populară pentru ca în pauza Meciului vedetă Anca Căuş să susţină un recital scurt.

Emerich Jenei versus Musznai şi Gherghely

005

Fără doar şi poate că antrenorul echipei Generaţiei de Aur nu putea fi altul decât orădeanul Emerich Jenei. Acesta va avea un duel la distanţă cu antrenorii celor de la FC Bihor care vor fi Mizsnai Zolt şi Alexandru Gherghely.
„Sincer sunt onorat că mă aflu într-o astfel de ipostază. Mă bucur că FC Bihor organizează un astfel de eveniment. Sper ca echipa mea să ia meciul în serios şi să câştigăm. Am emoţii că mă voi revedea cu o serie de jucători cu care am fost coleg încă de la Luceafărul. Sper într-o reuşită a evenimentului” declara Zolt Muzsnai.
La rândul său Emerich Jenei a fost mai concis: „Avem un oraş frumos, avem un stadion încă nepus la punct dar frumos şi fac apel la publicul bihorean să vină într-un număr cât mai mare. M-aş bucura dacă ar fi stadionul plin. Revenind la meci sper ca jucătorii mei să fie pregătiţi, iar dacă FC Bihor nu i-a băut când au fost activi poate reuşesc să-i bată acum. Mă bucur că am fost invitat şi laud iniţiativa conducerii”.
Seara va avea loc un dineu oficial la Hotel Continental din Oradea acolo unde tricourile tuturor fotbaliştilor prezenţi la meciul vedetă vor fi scoase la licitaţie pentru a se strânge o sumă cât mai mare pentru acest copil.
„Va fi un eveniment inedit pentru FC Bihor la care sunt invitaţi cât mai mulţi susţinători ai sportului. Sunt sigur că acest copil poate avea o viaţă normală cu ajutorul clubului FC Bihor. De la o oră la alte numărul invitaţiilor achiziţionate de public creşte. Am tipărit un număr de 10 000 de invitaţii” declara Şerban Morcan.
Accesul pe stadion se face pe baza unei invitaţii care va putea fi achiziţionată contra unei sume modice de 5 ron. Orice persoană poate achiziţiona câte invitaţii doreşte de la sediul clubului sau de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    ANAMARIA FICUT

    DUMNEZEUL SA VA AJUTE PENTRU ACEST GEST URIAS SA NE AJUTATI.

Adauga un comentariu


(obligatoriu)