EXCLUSIV: HCM Oradea s-a înscris în Divizia A de handbal feminin

0
Posted August 10, 2013 by Lucian Popa in Handbal

010

de Lucian Popa

De câteva zile echipa de handbal feminin HCM Oradea, participată în ediţia trecută a Campionatului Judeţean Bihor şi-a fixat obiectivele pentru viitorul sezon. În primul rând echipa a fost înscrisă în Divizia A, ediţia 2013-2014. Vilma Jakob cea care este şi secretarul Asociaţiei Judeţene de Handbal (AJH) Bihor a ajuns la un consecund cu Pavel Mercea preşedinte al AJH Bihor în vederea organizării unei echipe competitive.
De asemenea luni va avea loc prima şedinţă mai importantă în cadrul căreia au fost stabilite unele aspecte importante.
Deocamdată nu a fost decis numele antrenorului care va conduce HCM Oradea în Divizia A. Antrenorul Kovacs Iştvan cel care a mai activat în Oradea în urmă cu mai mulţi ani dar a fost plecat în Spania, Franţa şi Ungaria porbabil av fi confirmat ca principal.
Acesta a şi efectuat primele antrenamente cu caracter de selecţie unde a avut la dispoziţie jucătoare care au jucat anul trecut în Campionatul Judeţean Bihor, dar surprinzător şi două jucătoare din Ungaria şi una din Spania, acesta din urmă având un job în Oradea.Au mai fost selectat jucătoare din Baia Mare, Cluj-Napoca şi Odorgeiul Secuiesc. Cu siguranţşă că va fi alcătuit un lot competitiv.
„Am reuşit cu mari eforturi să înscriem echipa în Divizia A chiar dacă încă nu suntem organizaţi aşa cum ar trebui. Cred că e nevoie de unele jucătoare de valoare din afara judeţului care să aducă un plus de valoare. Nu ştim încă ce buget vom avea dar sperăm să putem termina campionatul pe un loc fruntaş. Dacă vom face rost de banii necesari vom fixa ca obiectiv promovarea. Acum totul se va decide după şedinţa de luni” a declarat Pavel Mercea în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro principalul susţinător al celor de la HCM Oradea dar şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Handbal Bihor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)