EXCLUSIV: Iacob Hanţiu: Nu vom retragem echipa de baschet din campionat”

0
Posted August 14, 2013 by Lucian Popa in Baschet

iacob

de Lucian Popa

Zvonurile conform cărora secţia de baschet a CSU Oradea se va desfiinţa sunt infirmate categoric de Iacob Hanţiu director al CSU Oradea. În sezonul trecut echipa bihorean CSU – Municipal Oradea a ocupat ultima poziţie în clasament dar nu a retrogradat din primul eşalon.
Pentru a nu se repeta încă un sezon la fel diriguitorii celor de la CSU Oradea au dorit ca echipa să fie înscrisă în eşalonul secund. Dar aici au existat doar trei sau patru echipe şi în nici un caz nu se putea organiza un campionat.
Din păcate pentru ele orădencele au pierdut pentru noul sezon şi pe Alexandra Vlaicu o jucătoare cu potenţial care a preferat să plece de la Oradea.
Contactat telefonic Iacob Hanţiu a declarat în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro „Noi nu dorim să retragem echipa din campionat. Avem bugetul asigurat pentru participare în Divizia A dar nu avem bani pentru jucătoare noi. Din păcate nici la admitere nu a venit nici o jucătoare la Universitatea din Oradea. vom continua să activăm în Divizia A”.
Deocamdată protocolul CSM Oradea este funcţional şi după întoarcerea lui Florin Birta director al CSM Oradea din concediu se vor şti mai multe cu privire la secţia de baschet.
„Dorim să mai aducem două sau trei jucătoare de valoare pentru a creşte nivelul echipei. Dar nu se înghesuie nimeni pentru a sponsoriza această echipă. O să stabilim cu Adrian Niculescu (reconfirmată antrenor principal) programul de pregătire al secţiei” spunea Iacob Hanţiu.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)