FC Bihor câștigă dar cu confirmă cu Național Sebiș

0
Posted August 3, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

ianc

de Lucian Popa

Sâmbătă dimineața pe Stadionul Munciipal “Iuliu Bodola” din Oradea, FC Bihor a încheiat cantonamentul din Băile-Felix cu un joc amical. Adversară i-a fost echipa Naţional Sebiş, grupare care activează în Liga a III-a. La finele timpului regulamentar de joc gazdele aveau să câştige cu scorul de 2-1 (1-1). A fost un meci în care echipa adversă a fost mult mai proaspătă şi pragmatică, în timp ce bihorenii erau vizibil obosiţi după o săptămână de acumulare. După o astfel de evoluţie nu se poate trage o concluzie clară cert este că echipa noastră încercă mai multe formule de echipă în sepcial în apărare acolo unde deocamdată integrarea noilor veniţi nu formează un cuplu.
Partida a început în nota de echilibru, oaspeţii menţinând o posesie prelungită în timp ce roş-albaştri au încercat să treacă peste faza de construcţie şi să ajungă cât mai repede la finalizare. Din păcate pentru ei localnicii nu au adoptat o tactică câştigătoare, vizitatorii deschizând scorul prin Robert Beuran cel care a profitat de o gafă a apărătorilor de pe partea dreaptă şi a marcat cu un şut plasat la colţul lung (0-1). După mai multe tentative eşuate de a marca, bihorenii au restabilit egalitatea atunci când Ianc a centrat de pe partea dreaptă şi Florin pop a reluat din foarfecă pe spate în plasă (1-1).
În partea a doua Sebi Ianc a reuşit să treac de portarul advers, şi a trimis superb balonul în plasă peste un apărător aflat în apropierea liniei de poartă. Ultima parte a partidei a fost un joc de rutină în care antrenorii ambelor formaţii au utilizat majoritatea jucătorilor din lot.
Antrenorii Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi au trimis în teren în acest joc echipa: Sălăjan (min. 32 Fildan, min. 63 Smaranda) – Mihuţ (min. 69 Bactăr), Fl. Lazăr (min. 85 Ov. Ghilea), Letan, A. Achim – S. Ianc (min. 75 Ov. Popa), Ov. Bic (min. 46 Sfârlea), M. Popa (min. 69 Ţoca), Sorian (min. 63 Haş), Fl. Pop (min. 80 Nichita) – Hadăr (min. 46 R. Lukacs).
De partea cealaltă, pentru Naţional Sebiş au jucat: Şoltez – Mânecan, Morariu, Hecsko, Neacşu – R. Balint, A. Coţan, Beuran, Dobricean – C. Miron şi Buzean. Au mai intrat: Meşca – Cl. Feieş, M. Galea, A. Avădanei, Higyed, D. Jude, Cr. Feieş, Susan şi R. Toader. Antr. Mihai Petcuţ

002

Toni Waisenbacher prezent alături de Cigan
în tribunele stadionului s-a aflat fostul internaţional român Toni Waisenbacher cel care a câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 cu Steaua Bucureşti. Acesta care a jucat mai multe sezoane şi pentru FC Bihor trăieşte actualmente în Germania şi a venit la fel ca şi în fiecvare an în vizită în Oardea.
De asemenea printre spectatori s-a aflat şi Zeno Bundea antrenorul seund al celor de la CSU Craiova însoţit de controversatul impresar Ionel Codoban.
“A fost un joc normal, în condiţiile în care venim după aproape două săptămâni de cantonament. Volumul de muncă este considerabil, dar avem mult de lucru. Au fost lucruri bune, dar şi lucruri rele în jocul de astăzi. Urmează să le corectăm în perioada care vine pe cele rele. Important este să omogenizăm echipa. Sunt trei – patru grupuri care formează această echipă nouă a lui FC Bihor, sper s-o facem cu rezultate bune. Sunt câteva lucruri bune care mă bucură, sunt însă câteva negative, care trebuie să le remediem, mai ales la faza defensivă şi pe tranziţia negativă, aspect care încă nu l-am lucrat. Este destul timp până începe campionatul, avem timp berechet să le rezolvăm”, a declarat, după joc, antrenorul orădean Gheorghe Ghiţ.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)