George Cântec a semnat un an de zile cu CSM Oradea

0
Posted August 1, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

george

de Lucian Popa

Secţia de handbal masculin a CSM Oradea a reuşit să de-a o lovitură pe piaţa transferurilor dar şi o lovitură de imagine. Cu ajutorul antrenorul Sebastian Tudor, conducerea CSM-ului a reuşit să-şi asigure serviciile jucătorului George Cântec (foto) pentru o perioadă de un an de zile.
George Cântec a mai jucat pentru CSM Oradea trei sezoane de unde a şi fost selecţionat la prima reprezentativă a României. De atunci el a mai evoluat la CSU Suceava în Liga Naţională şi chiar în Cupele Europene. Este un transfer care va conta mult în dorinţa orădenilor de a promova în Liga Naţională în condiţile în care jucătorul a mai avut şi alte oferte şi a ales în cele din urmă să vină la Oradea..
În perioada 7-9 august CSM Oradea va participa la un turneu cu caracter de pregătire la Sebaş unde vor juca alături de echipa gazdă, Extrem Baia Mare şi U Transilvania Cluj-Napoca.
Imediat după aceea în perioada 11-12 august bihorenii vor susţine o dublă cu caracter amical cu cei de la Steaua Bucureşti.
„Sunt extrem de bucuros că am reuşit să finalizăm acest transfer. Am mai lucrat cu Cântec şi este un jucător de care echipa noastră avea nevoie. Cred că acum avem un lot de jucători competitivi şi putem spera la un obiectiv important şi anume promovarea. Am avut sprijinul conducerii iar acest lucru a contat cel mai mult” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Sebi Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)