Handbalistele locale la cea de-a treia victorie

1
Posted August 28, 2013 by Lucian Popa in Handbal

handbal

de Lucian Popa

Nou înfiinţata echipă de handbal feminin, Handbal Club Oradea îşi continuă activitatea în vederea unei prezenţe cât mai bune în sezonul 2013-2014 al Diviziei A.
Cu un antrenor nou pe banca tehnică în persoana lui Kovacs Laszlo, orădencele au disputat o serie de partide amicale în care surprinzător s-au descurcat destul de bine.
Prima dată au reuşit să se impună în Ungaria cu scorul de 37-30 în faţa formaţiei din Gyula.
A urmat o dublă cu caracter amical cu formaţia din Debrecen grupare care activează în Liga a II-a maghiară.
După ce în primul meci maghiarele au câştigat cu scorul de 33-30, în cea de-a doua întâlnire, bihorencele şi-au luat revanşa şi au câştigat cu scorul de 36-35.
Marţi după-amiaza în Arena „Antonio Alexe” din Oradea a avut loc cea de-a patru partidă amicală. Adversară i-a fost formaţia din Nyradom pe care a învins-o clar cu scorul de 35-24. a fost un meci în care echipa din municipiul de pe Crişul Repede a rulat tot lotul de jucătoare.
Pentru formaţia bihoreană urmează o perioadă extrem de intensă, cu un joc amical la Budapesta şi un turneu de verificare în Italia.
În „Cizmă” gruparea locală va disputa mai multe partide cu adversari apropiaţi valoric.
Din lotul de jucătoare fac parte sportivele: Tămaş, Olteanu, Bota, Ravasz, Moţei, Dinu, Krimek, Vrabie, Malac, Voicu, Pac, Jakob, Petric, Nagy, Roman, Lazăr, Garibova şi Copăcean.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

Un comentariu


  1.  
    brifcore

    Klimek, nu Krimek.

Adauga un comentariu


(obligatoriu)