Handbaliştii orădeni se pregătesc intens pentru dubla cu Steaua

0
Posted August 6, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

004

de Lucian Popa

Secţia de handbal masculin a CSM Oradea efectuează zilnic câte un antrenament în Arena “Antonio Alexe” sau în sala de forţă. Orădenii antrenaţi de Sebi Tudor, şi-au fixat deja primele partide amicale. Astfel în perioada 14-15 august în municipiul de pe Crişul Repede, bihorenii vor primi vizita celor de la Steaua Bucureşti. Gruparea din capitală proaspăt promovată în Liga Naţională se pregăteşte la Oradea în vederea participării la turneul de la Baia Mare.
Va fi cu siguranţă cel mai important test pentru roş-albaştri care speră să facă două partide bune şi rezultate pe măsură. De asemenea ai au anunţat deja prezenţa la un turneu cu caracter de verificare la Sebeş, acolo una alături de echipa gazdă vor mai participa CSM Oradea, U Transilvania Cluj-Napoca, echipă retrogradată din Liga Naţională şi Extrem Baia Mare. Cu alte cuvinte vor participa cele patru echipe care vor lupta pentru promovarea în Ligă, în sezonul 2013-2014 al Diviziai A, Seria vest.
Într-o altă ordine de idei George Cântec cel care a semnat pentru un an de zile cu CSM Oradea efectuează zilnic câte un antrenament de recuperare sub atenta îndrumare a staff-ului medical, jucătorul venind după o accidentare destul de gravă la genunchi. El va intra în programul normal al echipei abia la începutul lunii septembrie când va şi începe campionatul.
“Doresc să ne pregătim cât mai bine în vederea unui campionat destul de dificil care ne aştepată. Cred că la ora începerii campionatului vom fi pregătiţi. Până aunci însă trebuie să avem o evoluţie bună cu Steaua pe propriul teren” declara în exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro Sebi Tudor.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)