Învingătoarea decisă în urma unei faze fixe

0
Posted August 10, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

002

de Lucian Popa

În cursul dimineţii de sâmbătă Stadionul Municipal “Iuliu Bodola” din Oradea, a găzduit un nou joc amical al formaţiei FC Bihor. Roş-albaştri au întâlnit echipa CS Ineu, nou promovată în Liga a III-a.
La finele timpului regulamentar de joc gazdele au reputat un succes cu scorul de 1-0 (1-0).
A fost cea de-a treia victorie consecutivă a orădenilor într-o partidă de verificare, care a fost dealtfel un test util. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Raimond Lukacs în minutul 45+1 cel care a transformat un penalti.
Pe o căldură toridă şi lipsă totală de interes, meciul a fost unul destul de anost cu rare faze la ambele porţi dar cu o mare risipă de efort din partea ambelor combatante.
Organizatorii au încercat din nou o formulă de echipă în care Bactăr şi-a găsit loc încă din primul minut, dar pe parcursul jocului au apărut problemele. Prima dată s-a accidentat destul de grav Dorin Mihuţ şi el a fost înlocuit de Petricău, un jucător improvizat pe acesta post în lipsa lui Letan accidentat şi el. De asemenea de la oaspeţi un jucător a fost şi el accidentat la fel ca şi absenţii Claudiu Drăgan, Copil, sau Bier.
Deşi au atacat preponderent pe partea dreaptă, roş-albaştri au suferit la finalizare, centrările lui Ianc în faţa porţii negăsind jucătorii în poziţie de finalizare.
La ultima fază a primei reprize orădenii au deschis scorului. Sfârlea a executat o lovitură liberă din lateral dreapta, portarul advers a respins în faţă, Mădălin Popa a reluat în blocaj, mingea a revenit în faţa porţii unde Florin Pop a fost faultat din spate.
Lukacs I a transformat cu siguranţă penaltiul şi a trimis mingea în afara stadionului „în formă de bucurie”!!!
Partea a doua s-a desfăşurat în mare parte sub aceleaşi caracteristici doar că echipa din Ineu a avut unele momente mai bune ale partidei. Ei au avut o bună posesie la mijlocul terenului unde Iambor, Giurgiu sau Bilia au acoperit bine zonele.
Oaspeţii au trimit o dată balonul puternic, Sălăjan respingând în faţă iar bara l-a salvat la o fază pe portarul bihorean.
Finalul l-a aparţinut orădenilor care au ratat prin Ovidiu Popa din şase metri iar şutul deviat a lui Haş a trecut peste.
Tinerii jucători introduşi în final au încercat să demonstreze multe dar mereu au ales soluţiile cele mai puţin inspirate.
Antrenorii Gheorghe Ghiţ şi Călin Cheregi au trimis în teren în acest joc echipa: Fildan (30 Smaranda, 62 Sălăjan) – Mihuţ, Florin Lazăr, Bactăr A. Achim – S. Ianc, Ovidiu Bic, M. Popa Sfârlea – Fl. Pop, Lukacs I. Au mai jucat: Hadăr, Ovidiu Popa, Nichita Haş, Lupu, Lukacs II, Sas şi Ban.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)