Kevin Ficuţ are şansă la o nouă viaţă!!!

0
Posted August 19, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

004

de Lucian Popa

În cursul dimineţii de luni la sediul clubului FC Bihot a avut loc o conferinţă de presă în cadrul căreia s-au făcut cunoscute datele tehnice ale acţiunii meciului FC Bihor Old-Boys – Generaţia de Aur.
Au fost prezenţi Şerban Morcan preşedintele clubului, Radu Coste patron Frigoconti, Ficuţ Csaba, tatăl lui Kevin Ficuţ, băiatul pentru care s-au strâns banii.
Aşa cum era de aşteptat s-au strâns peste 110 000 ron (1,1 miliarde lei vechi), dintre care 18 000 la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea şi 77 000 la dineul de la Hotel Continental Oradea.
Cele mai scumpe tricouri au fost cele a lui Gheorghe Hagi 205 000 ron, Lucian Ciocan 6 000 şi Belodedici 3 000 ron.
„Dorim să mulţumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea unui astfel de eveniment. A fost o onoare pentru noi să organizăm un astfel de meci al generaţiilor. Dorim ca în fiecare an cel puţin o dată să organizăm o astfel de partidă cu scop caritabil. Pentru FC Bihor este o provocare să ajute copii care au probleme” declara Şerban Morcan.

006

La rândul său emoţionat până la lacrimi Radu Coste a completat: „Eu am făcut un efort să ajut un copil pentru că fiecare dintre noi avem copii şi ştim ce înseamnă aşa ceva. Sunt mulţi oameni potenţi financiar în Oradea care ar fi trebuit să facă mult mai mult. Sper ca data viitoare când se va mai organiza un astfel de eveniment să strângem şi mai mulţi bani. Am înţeles că suma îi va ajunge doar pentru doi sa trei ani. Eu doresc să le ajungă o viaţă”.
Referitor la implicarea lui în sport şi la FC Bihor acesta declara că va rămâne mereu alături de sportul bihorean.
Csaba Ficuţ a ţinut să mulţumească public tuturor celor care s-au implicat în organizare şi pe bună dreptate nu s-a aşteptat la o astfel de sumă. „Pentru noi a fost o zi specială. De multe ori nu aveam bani nici de pâine. Acum îmi plătesc o parte din datorii către statul maghiar care m-a ajutat şi după aceea voi plăti doar tratamentul în continuare. Apropo trebuie să iau un joc de 14 euro la Kevin fără de acre nu am ce căuta acasă”.
Este lăudabilă acţiunea celor de la FC Bihor care au fost organizatorii principali şi care au făcut o treabă bună.
De asemenea Cornel Popa preşedintele Consiliului Local Bihor a donat şi el suma de 2 500 ron pentru Kevin Ficuţ în dorinţa acestuia de a-l ajuta să se facă bine.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)