Marius Vizer a fost reales preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo

0
Posted August 26, 2013 by Lucian Popa in Sporturi de contact

vizer

preluare mediafax.ro

Marius Vizer a fost reales preşedinte al Federaţiei Internaţionale de judo, pentru un mandat de patru ani, la Congresul forului, de la Rio de Janeiro.
Congresul IJF s-a întrunit la finalul acestei săptămâni la Rio de Janeiro, unde vor avea loc şi Campionatele Mondiale, începând de luni.
“Sunt foarte emoţionat, pentru că am lucrat împreună timp de 6 ani, cu încredere, bună colaborare şi respect. Mulţumesc tuturor oficialilor, Comitetului nostru Executiv, stafului IJF şi tuturor celor implicaţi în lumea judou-ului. Vă mulţumesc foarte mult”, a declarat Vizer, care conduce IJF din 2007.
Cu aceeaşi ocazie, mai multe personalităţi din lumea judo-ului mondial au fost cooptate în Comitetul Executiv, printre acestea numărându-se şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care a primit funcţia de manager de dezvoltare al IJF.
Marius Vizer a fost ales la finalul lunii mai şi în funcţia de preşedinte al SportAccord, cea mai importantă organizaţie sportivă din lume. SportAccord are 91 membri cu drepturi depline (federaţiile sportive internaţionale, care guvernează sporturi specifice la nivel mondial) şi 16 membri asociaţi (organizaţiile care desfăşoară activităţi strâns legate de federaţiile sportive internaţionale).


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)