Marţi şi miercuri de la ora 17,30 CSM Oradea – Steaua Bucureşti

0
Posted August 12, 2013 by Lucian Popa in Handbal
Ciao restaurant - pizzerie

atac

de Lucian Popa

Divizionara A de handbal masculin CSM Oradea a participat în week-end-ul trecut la primul său turneu din perioada de pregătire, disputat la Sebeş. La competiţie au mai fost prezente formaţiile HC Sebeş, U Transilvania Cluj-Napoca şi Potaissa Turda. CSM Oradea s-a situat pe locul III, înregistrând o victorie, 36-28 cu echipa gazdă, HC Sebeş, respectiv două înfrângeri, 34-35 cu U Transilvania şi 34-44 cu formaţia de Ligă Naţională Potaissa Turda. Turneul a fost câştigat de Potaissa, urmată de U Transilvania, CSM Oradea şi HC Sebeş.
„Ne aflăm abia în prima parte a pregătirii specifice, nu am ajuns încă la tratarea şi definitivarea problemelor tehnico-tactice. Nu ne-au interesat rezultatele de la acest turneu, am pus accentul pe alergare. Ca urmare, am avut meciuri cu goluri foarte multe, atât marcate, cât şi primite. A fost de altfel un turneu foarte slab organizat, fără tabelă de marcaj şi fără foi de joc. Turneul ne-a fost
însă util pentru că am putut să ne dăm seama ce ne lipseşte. Nu i-am putut folosi pe Cântec şi Amihăesei, care se vor alătura de săptămâna viitoare lotului nostru. Important este faptul că am reuşit să-l transferăm şi pe Amihăesei”, ne-a declarat antrenorul CSM Oradea, Sebastian Tudor. Tehnicianul orădean a avut ocazia de a vedea la lucru la acest turneu principalele două contracandidate la promovarea în Liga Naţională, U Transilvania Cluj-Napoca şi HC Sebeş. „Sunt două echipe bune, mai ales Clujul. Încă nu ştim ce lot are Piteştiul, s-ar putea ca şi această echipă să se fi întărit. Vom avea contracandidate deloc de neglijat în lupta pentru promovare”, a conchis Sebastian Tudor.
Într-o altă orine de idei marţi şi miercuri de la ora 17,30 în Arena “Antonio Alexe” din Oradea, gruparea bihoreană va primi replica celor de la Steaua Bucureşti formaţia proaspăt promovată în Liga Naţională. Vor fi două partide cu caracter de verificare pentru echipa locală în care ar putea debuta şi Silvian Amihăesei proaspăt sosit la Oradea.
foto: Roby Boroş.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)