Nicolae Bara, fost patron UTA: “Ceea ce se intampla la Arad este clopotul de final al echipei”

0
Posted August 19, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

bara

de Lucian Popa

O echipa de traditie in fotbalul romanesc, UTA, este intr-o situatie disperata, fiind aproape de disparitie, la fel ca si alte formatii care au disparut din peisaj. Fostul patron al echipei aradene, Nicolae Bara a facut a radiografie a celor intamplate la Arad.
“Suporterii vor inclina balanta, dar si ei au fost dusi cu zaharelu, restul promisiuni de gradinita”
“Urmaresc indeaproape ce se intampla. Nu e o surpriza, pentru ca de vreo 2-3 ani lucrurile nu sunt clare la Arad. Ce se intampla acum este ca un clopot de final. Mai sunt cateva saptmani pana la reluarea campionatului si situatia in care se gaseste clubul este tragica. A fost o oferta buna de vanzare, insa proprietarii au refuzat-o. Pe masura ce timpul trece nu se mai pot rezolva multe lucruri. Suporterii au ramas detinatorii culorilor si ai palmaresului Ei vor inclina balanta. Dar si ei cred ca au fost dusi cu zaharelul. Domnul venit de la Cluj sa investeasca, fie ca nu stie, fie ca nu este ajutat. Cu chestia ca vine Mutu, ca vine nu stiu cine nu poate pacali decat o gradinita”, a declarat Nicoale Bara.

“Aradenii avut de la autoritati 500.000 de euro pe an.Intrebati-i pe noii proprietari ce au facut cu ei, pe ce i-au cheltuit”

“In ultimii doi ani, primaria si consiliul judetean au bagat bani cat nu au bagat in 10 ani. 500.000 de euro pe an nu sunt putini. Daca eu as fi primit un euro macar, era cea mai mare bucurie, pentru ca simteam ca cei de acolo sunt aproape de acest club. De vreo doi, in UTA s-au investit bani de la autoritati. Trebuiesc intrebati noii proprietari ce au facut cu banii, pe ce au fost cheltuiti. Eu nu am cerut niciodata bani cu care sa platesc jucatorii. Trebuie sa te ajute cu infrastructura. Cat de bogat sa fie un investitor sa poate construi si un stadion“, a explicat acesta in emisiunea “Fotbal la matineu” şi exclusivitate pentru www.arenabihoreana.ro


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)