Poloiştii de la CSM Oradea se reunesc miercuri la Bazinul „Crişul”

0
Posted August 13, 2013 by Lucian Popa in Polo

dorin

de Lucian Popa

Prezent în cadrul unei conferinţe de presă Ciprian Câmpeanu, antrenorul juniorilor III de la Crişul la polo pe apă şi cel care a fost numit antrenor secund la CSM Oradea, a făcut publice noutăţile din cadrul clubului.
În primul rând cel puţin pentru un sezon CSM Oradea va avea un cuplu de antrenori orădeni Dorin Costrăş (foto) şi Ciprian Câmpeanu. În al doilea rând au fost aduşi din nou la Oradea poloişti importanţi cum ar fi Ramiro Georgescu şi Tiberiu Negrean, doi componenţi de bază ai echipei naţionale.
În al treilea rând vor fi promovaţi o serie de jucători tineri de la Crişul printre care Sfârle, Paleacu, Alexe, Freidrich, Olcean sau Jurcă.
Totodată au plecat o serie de jucători importanţi cum ar fi Gogola, Alex Matei, Buşilă, Ghiban, Botond sau Samuilă a cărui situaţie încă nu este rezolvată. Singurul bucureştean a rămas Chioveanu, şi ca noutate Gheorghe Dunca va fi păstrat încă un an în lot.
„Cu siguranţă că vom fi mai buni ca şi anul trecut în condiţiile în care CSM Oradea a făcut achiziţii importante. Sperăm să-i integrăm cât mai repede pe cei tineri şi să facem o treabă cât mai bună” declara Ciprian Câmpeanu.
Poloiştii orădeni se vor reuni miercuri 14 august de la ora 10,00 la Bazinul „Crişul” din Oradea. vor lipsi o serie de jucători importanţi în special străinii.
Referitor la programul de pregătire deocamdată s-au fixat doar două turnee în străinătate în Ungaria şi Serbia dar încă nu au fost stabilite toate detaliile.

Bazinul Olimpic încă în reparaţii

003

Faptul că echipa CSM Oradea nu se poate pregăti în condiţii normal în bazinul propriu face ca gruparea locală să plece din Oradea. decizia s-a luat pentru că nu se ştie cât timp vor mai dura lucrările şi cel mai important, trebuie cel puţin două săptămâni de la data umpleri acestuia pentru ca apa să ajungă la o temperatură normală.
„Ne încurcă foarte mult problema bazinului dar nu avem ce face. Trebuie să ne gândim la cele mai bune soluţii” spunea secundul de la CSM Oradea.
cel probabil Superliga de polo pe apă va debuta la mijlocul lunii septembrie cu partidele din cadrul Cupei României. La finele sezonului regulat se va organiza din nou play-off şi play-aut pentru cele opt formaţii care vor participa în ediţia 2013-2014.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)