Primele puncte obţinute cu dificultate

0
Posted August 30, 2013 by Lucian Popa in Fotbal

005

de Lucian Popa
CS Oşorhei – ACF Metalergistul Cugir 2-1 (1-1)

Vineri după-amiaza, Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea a găzduit unul dintre jocurile din cadrul primei etape partidă a Ligii a III-a, Seria a V-a. Gazdele de la CS Oşorhei au primit vizita celor de la ACF Metalurgistul Cugir, formaţie nou promovată în acest eşalon. La finalul timpului regulamentar de joc gazdele au reputat un succes dificil cu scorul de 2-1 (1-1).
Jocul a debutat în nota de echilibru ambele combatante spionându-se reciproc. Bihorenii au fost mai prezenţi în ofensivă şi după un sfert de oră de joc, Andor şutează, din blocaj mingea ajunge la Gego care din opt metri reia în braţele portarului advers. În minutul 23 gazdele deschid scorul, penalti-ul corect acordat în urma unui fault asupra lui Paul Achim fiind transformat de Todea (1-0).
Oaspeţii, conduşi pe tabela de marcaj ies mai mult la joc şi domină steril la mijlocul terenului. Itu execută o lovitură liberă la care îl remarcă pe Ghilea, cel care a deviat în lateral.
La ultima fază a primei părţi, oaspeţii restabilesc egalitatea. Cîrstean este lansat în adâncime printre apărătorii adverşi şi-l execută pe Sergiu Ghilea printre picioare (1-1).
Pauza a fost un sfetnic bun pentru organizatori care la prima acţiune a părţii secunde trec din nou în avantaj. Andor centrează e pe partea dreaptă, Lupşan în dorinţa de a respinge în corner, greşeşte execuţia şi înscrie în propria poartă (2-1).
Oaspeţii acuză şocul şi din nou Andor şutează din lateral stânga, Lăncrăjan respinge în faţă, de unde Contor este blobat în faţa porţii goale. Goronea de la oaspeţi profită de două oportunităţi şi execută loviturile libere lateral de poartă.
Nou intratul Radu de la galben-negrii are şi el o ocazie foarte bună, şutul acestuia din interiorul careului ocolind de puţin poarta.

003

Finalul este echilibrat, gazdele căutând î permanenţă golul egalizator în timp ce gazdele s-au apărat supra numeric.
Trei puncte dificile obţinute de cei din Oşorhei în faţa unei echipe extrem de ambiţioase şi redutabile în faţa oricărui adversar.
Antrenorul oaspeţilor a stat pe toată durata partidei în tribună el ispăşind o nouă etapă de suspendare din sezonul trecut. De la gazde a lipsit Şerban Pop şi el suspendat după ce a primit cartonaşul roşu în Cupa României.
Echipa oaspete nu a avut rezervă de portar la acest joc pentru că nu au reuşit să legitimeze un alt jucător pe acest post până la începerea jocului.
CS Oşorhei: Ghilea – Bogman, Pintea, Lupuţ, Arsene – Magda (86, Morar), Achim, Andor (81, Ember), Contor – Todea (61, Poiană) – Gego (64, Radu). Antrenor Cosmin Bodea.
Metalurgistul: Lăncrănjan – Oniga (77, Oniche), I. Buta, M. Radu, D. Lupşan – D. Grozav, Negură (62, Şuteu) – Tăban, Itu, G. Goronea – Cîrstean. Antrenor Marius Opric.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)