Primele teste importante pentru orădeni

0
Posted August 27, 2013 by Lucian Popa in Baschet

atac

preluare csmoradea.ro

CSM Oradea continuă pregătirile pentru noul sezon competițional. Echipa de baschet a clubului bihorean a revenit în cursul serii de sâmbătă (24.08) din Ungaria, acolo unde a disputat primul meci de verificare, în compania unei echipe aflate la rândul ei în fața debutului în cupele europene, Jaszbereny KSE. Rezultatul final a fost de 85-84 în favoarea trupei pregătite de Cristian Achim.
După o zi de odihnă, jucătorii echipei de baschet au reluat sesiunile de antrenament. Luni (26.08) sunt programate două ședințe, iar marți (27.08) este programată o sesiune de pregătire. În cursul după-amiezei de marți echipa va efectua deplasarea la Sibiu, unde va participa la turneul memorial Elemer Tordai.
În cadrul acestui eveniment roș-albaștrii au posibilitatea de a-și măsura potențialul cu trei echipe cu tradiție în baschetul masculin din România. Echipele din Pitești și Cluj au construit de la zero în această vară, ambele schimbând atât staff-ul tehnic cât și mare parte din lotul de jucători. În schimb, gruparea din Sibiu l-a confirmat pe antrenor și a păstrat o parte destul de importantă din structura echipei cu care a încheiat stagiunea 2012/13, lotul fiind completat cu jucători ce au experiență în prima ligă, respectiv cu doi jucători străini aflați la prima experiență în România.

Programul turneului:

Miercuri 28.08.2013
CSM Oradea vs U Mobitelco Cluj Napoca
CSU Sibiu vs BCM U Pitesti

Joi 29.08.2013
U Mobitelco Cluj Napoca vs BCM U Pitesti
CSU Sibiu vs CSM Oradea

Vineri 30.08.2013
BCM U Pitesti vs CSM Oradea
CSU Sibiu vs U Mobitelco Cluj Napoca
În perioada în care se desfășoară turneul menit să onoreze memoria unuia dintre cei mai importanți baschetbaliști ardeleni ai generației sale, în Sibiu se desfășoară Zilele Baschetului, un eveniment – organizat de Asociația Al 6-lea Jucător – care are scopul de a promova imaginea sportului cu mingea la coș în această localitate.
Antrenorul Cristian Achim va urmări stabilirea relațiilor de joc și va testa diferite formule de joc. De asemenea, scopul staff-ului tehnic este de a acorda minute de joc tuturor componenților lotului în cadrul evenimentului de la Sibiu.
Foto: Roby Boros.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)