Sâmbătă ora 18,00 la Oradea, FC Bihor – SC Bacău

0
Posted August 15, 2013 by Lucian Popa in Fotbal
Ciao restaurant - pizzerie

001

de Lucian Popa

Sâmbătă după-amiaza pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea, FC Bihor Oradea va susţine un nou joc amical. Oradenii îi vor avea ca adversari pe fotbaliştii de la Sport Club Bacău. După trei victorii consecutive 5-2 cu Crisul Sântandrei, 2-1 cu naţional Sebiş şi 1-0 cu CS Ineu, roş-albaştri se află în faţa unui test cu adevărat important.
Gazdele vor apela în mare pare la aceeaşi formulă de echipă, fără unii jucători accidentaţi cum ar fi Mihuţ, Mintaş sau Lupu încă incomplet refăcuţi. De partea cealaltă Viorel Tănase antrenorul moldovenilor a programat două amicale în Bihor, sâmbătă şi cel mai probabil marţi cu CS Oşorhei. Şi acesta din urmă joc va avea loc tot pe Municipal.
Băcăuanii se vor afla pentru o perioadă de şapte zile cantonaţi în Băile-Felix unde se vor pregăti pentru startul campionatului Ligii a II-a, dar Seria a I-a.
Va fi cel mai probabil ce mai importantă evoluţie a roş-albaştrilor înainte de debutul oficial în sezonul regulat, ei urmând a fi posibilii adversari ai formaţiei FC Hidişeul de Sus în Cupa României.


Despre autor

Lucian Popa

Lucian Popa este proprietarul cotidianului online Arena Bihoreana, avand o bogata experienta ca si corespodent sportiv.

0 ComentariiFii primul care comenteaza!


Adauga un comentariu


(obligatoriu)